PR CUAET
-
Тут напевно кожен судить по собі, в мене наприклад ні разу не виникла думка що тут хтось зв'язан з консульством через те що забагато знає, бо я сама коли намагалась піймати слот, потім чекала на дату і сиділа в чаті десь з місяц і в мене був час читати та відповідати на запитання, бо я вже все це знала з цього самого чату і мені теж було не ліньки відповідати- допомогти, бо колись мені теж допомогли. Щоправда я вже на фінішній прямій і не так часто сюда заходжу, але дуже здивувалась, коли за те що відповідаешь на питання звінувачують у чомусь).
-
Підкажіть будь ласка, пройшли вчора медогляд, дали information sheet. В ньому зробили помилку, паспорт був продовжений, але вони написали стару дату. Чи треба їхати казати щоб вони переробили?
-
Якщо подати другу заявку, у формі 5710 в розділі Background information, є пункт “Have you previously applied to enter or remain in Canada?” Чи потрібно вказувати про попередню заявку яка зависла?
-
Що це ime? Зробили по запроси ircc
-
Вітаю. Сину 14років, летить сам до батька. Cuaet отримав, але в паспорті написано visitor. По прильоту в аеропорт які бумаги йому треба самому оформити?