PR CUAET
-
Нужно тут жаловаться, может это помогает? 🙈😂
-
Я так понял, что у всех у кого было норм 1-2 месяц назад, теперь у всех порушення))
-
Извините что не по теме. Но аы с приватом напоминаете меня, Недавно я рассказала соседям, канадцам как легко сдать в Украине любые анализы и в тот же день получить результаты. Но как рассказать украинцам и врачам, что в Канаде у меня было уже две операции и обе успешно бесплатно ( глаза)?
-
Спасибо)
-
@anna10087 [746602009] Ви використовуєте заборонене слово. Дія: Вимкнути звук 🔇 до 07/02/2025 18:07.
-
Та я робила вже паспорт дитині в Україні, є і справка і переклад, але без апостола Польщі, бо тоді не треба було
-
В нас була схожа ситуація, в дитини закінчується візітор в кінці березня, подались на новий і ні слуху ні духу, чекали більше 2х місяців, написала на веб-форму листа що дуже переживаємо і немає можливості виїжати, бо подались на пр і треба бути тут, і не маємо куди виїжати(так і є) і таке інше, вказала всі дані - можливо співпадіння, але через день-два отримали візітор дитині продовжений до кінця паспорту звичайно, але хоть щось….
-
Update Portal 2- 7 лютого
-
Отримав листа від Сан-Франциска, кажуть що приймають Резерв+ з позначкою «порушення правил військового обліку»
-
Так вам не потрібні ніякі данні, для доставки треба тільки номер ідентифікатор сесії і піб.