PR CUAET
-
У мене так само, вони напевно на пів року від подачі, автоматично видають такі WP.
-
Ні, це перша вища, просто я мав диплом молодшого спеціаліста (технікум) тому відділ де я навчався заочно називався післядипломної освіти
-
Влад , чи подались Ви на trp? Чи знайшли якісь рішення в цій ситуації, коли через резерв немає змоги продовжити паспорт ? Якщо так, то напишіть , будь ласка. Можно в особисті. Дякую.
-
Дивно, бо ВП дійсний до 26го року, але в листі вказана дата до серпня 2025, чому вказана саме така дата незрозуміло. Але дякую за відповідь.
-
Так тур визу дают всего на пол года,а есть действиетейльный ворк пермит еще продленный на 3 года
-
анкета на турвизу по стандартной процедуре с оплатой всех сборов www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/visit-canada/apply-visitor-visa.html
-
Підкажіть будь ласка якщо подовжили ворк перміт дію а віза вже закінчується ,знаю що є можливість податися на візу за межами Канади, до цього була Cuaet що зараз як треба податися в які кроки
-
Можете пробувати опівночі по Києву (перед цим змінивши часовий пояс на Україну) сьогодні та завтра не висвічують бо вікенд. В неділю на 3 серпня наче мають висвічували (але це не точно)
-
Visa inside Canada
-
До того що віза закінчується яка була дана на 3 роки
-
У нас була проплата депозиту до травня, але офер потрібно було підтвердити, нажати на щось там..
-
Роблять і так і так,ви стикалися з цим чи від когось чули?
-
нет процедуры подачи на визу на основании wp вне канады. это технически невозможно. полгода это время в канаде, если у вас ТОЛЬКО виза и нет wp. с wp вы можете находиться по сроку wp
-
ну, а до чого тут подача на візу?
-
По тур визе ты ж можешь находится в Канаде пол года и потоммнужно обязательно выезжать,а с ворк пермитом не нужно выезжать через полугода
-
це як раз зсередини Канади більше роблять, аніж за межами.
-
Вы уверенны?я от Эмиграц консульт слышала что. За пределами Канады можно податься на основании действующего ворк пермит
-
Звичайно
-
турвизу дают до конца действия паспорта, а не на пол года. подача на визу на основании wp возможна только в канаде
-
І сижу шукаю варінти що можна зробити. Як самому податись, шоб не обісратись🙊
12 Jan 2024, 17:45
419010/458613
8 minutes ago