PR CUAET
-
Звичайно
-
турвизу дают до конца действия паспорта, а не на пол года. подача на визу на основании wp возможна только в канаде
-
І сижу шукаю варінти що можна зробити. Як самому податись, шоб не обісратись🙊
-
Подаватися на загальних засадах. Анкета, ноа з відповідним доходом, йти в сіті хол www.calgary.ca/social-services/low-income/fair-entry-subsidy.html
-
На фін допомогу податись також не можу, бо консультант каже що йе вплине на мою справу (ПР)
-
Я не знаю як люди це все тягнуть
-
І в реаліях канадської зими, коли з роботу туго практично всім
-
Якшо добавити ренту, їжу і тд. То це виходить просто якась непідйомна фінансова ноша
-
ECOPR очікування
-
77 днів очікування. Написала на портал 1, на веб форму. Не можу ну ніяк до них додзвонитися. Скажіть будь ласка як так зробити щоб вони передзвонили. Чекаю, натискаю весь той порядок. Далі просто або офіс не працює і відбій, або немає агентів і знов відбій.
-
Ну бо за подачу на пр, я заплатив н-ну кількість тисяч доларів за свою сім'ю. Тепер хочуть за тпр такаж пару тисяч, і ше тисячу за подачу на продовження перміту
-
еще раз подача на основании wp ТОЛЬКО в канаде. вне канады подача на турвизу по стандартной процедуре, как для всех, а не владельцев wp это как подача на внутренний паспорт украины невозможна в консульстве украины в канаде. а только в украине. тот же принцип
-
так а в чому проблема? Віза потрібна виключно, щоб перетнути кордон, коли їдете в Канаду. Все.
-
Взнаю інформацію. Просто це всьо виходить за рамки адекватно бютжету. Консультанти дуже дорого чарджать за такі процедури
-
Подача тільки зсередини Канади, але якщо ви виїжджаєте, то вам можуть або відмовити, але більше перевірок буде
-
В сенсі чи також треба ловити слоти
-
Вітаю! Для завірення копій диплому така ж сама процедура реєстрації як на паспорт?😅
-
Тут, в чаті, не думаю що хтось вирішить цю проблему, бо реальне рішення одне: взяти гроші звідкись і занести еміграційному консультанту. І сидіти надіятись.
-
Чи можна до вас питання? Якщо віза була canceled without prejudice, а потім вклеїли правильну, чи вважається це випадком відмови? Хлопець коли отримував візу куает, то вони йому вклеїли в паспорт візу і потім анулювали. Ось цитата: "Она была одноразовая, выданная как sjtd, а потом сказали, что если есть паспорт то можно в него клеить. Но тогда нужно было клеить уже многоразовую и поэтому отменили и сделали новую многоразовую"
-
Але походу що треба нирку продати комусь, або бути в сім'ї міліонерів
12 Jan 2024, 17:45
419027/467027
4 minutes ago