Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 952.5k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    Якщо мене не підводить памʼять ви повинні були ще на стадії куает вказувати це. Якщо не вказували, ось тут і питання, ось тут і розбіжності з першою аплікацією.
    1 Reply Last reply
    0
  • t758853943T Offline
    t758853943T Offline
    Николай Дмитриев
    wrote on last edited by
    Всем привет, читаю читаю, но не доходит до меня: подскажите, вот этот academic transcript это приложение к диплому с дисциплинами, отметками и количеством часов предмета? Или я все же должен запросить еще что-то от учебного заведения?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5233568951T Offline
    t5233568951T Offline
    ꧁༺Mar'yana ༻꧂
    wrote on last edited by
    Давайте пропишу повністю весь процесс Після отримання номінаціі, відкриваєте заявку ось тут prson-srpel.apps.cic.gc.ca/en/login Application for permanent residence далі Start New Application Після цього заповнюєте всі документи і форми онлайн Вантажите своі документи Номінацію друкуєте у новий ПДФ ( щоб була без паролю) чи друкуєте на принтері і скануєте. 2 форми ( стандарт, може бути більше залежно від ситуаціі) заповнюєте ТІЛЬКИ у Adobe Acrobat Reader - інакше не збережеться чи не відериється. Робите переклади і свідоства про шлюб і навіть своіх свідотсв про народження ( дивно, але такі вимоги) Вантажите всі документи Фото ( тут теж цікаво) - топаєте в Степліс ( там по 22 дол за комплект) чи у Шоперс ( там по 25 дол за комплект) і робите фото для ПР ( там своі вимоги) Не вдягайте білий верх - має бути темним щоб не зливалось і не виникло підозри на фотошоп Фото будуть з печаткою центру і датою Візьміть флешку ( чи купити в Степліс за 7 дол) бо на пошту вони не мають права відправити Скануєте пруфи коли зроблені фото ( задню іх частину) і вантажите до електронних фото. Майте на увазі - федеральний етап просить кожен документ вантажити окремо, не робіть як на провінціальному - один файл з комплектом документів на родину. Не забудьте довідку про не судимість. Найдовше - вам необхідно буде прописати ВСІ мандрівки за останні 10 років - займає часу, тому підготуйте чай, паспорт зі штампиками і телефон з фотками. По Європі - пишите не лише краіну візду, а всі де і коли були у хронологіі - я собі для полегшення робив ексель таблицю. Після заповнення всього маєте оплатити. У розділі оплата тицькаєте лінк і там є Надати відповіді для отримання ціни Обираємо отримання ПР на провінційну номінацію У ПАПЕРОВОМУ ВИГЛЯДІ ( не ЕЕ) - далі відповідаєте на всі питання і в кінці отримаєте суму - тут п'ємо бокал віскі, щоб волосся назад лягло від тої цифри, цьомаєм карту і розуміємо що то був крайній бокал віскі на наступні пару місяців так точно, бо після оплати чи буде що істи :) Тицькаєте Sign in and checkout чи типу того, але Ваші данні на ПР не пропустить. Тут ми реєструємось по новій... Та сама пошта, якийсь пароль, додаємо данні карти і робимо оплату. З сторінки оплати чек друкуємо у ПД ( та для спокійного сну напрвляємо на пошту собі) - тільки друкуйте через кнопочку, а просто друк сторінки браузера. Цей файл додаємо в віконце підтвердження оплати фіі у вашій ПР апплікаціі. Далі, заповнюємо крайню форму і ставимо електронний підпис ( Просто друкуєте Ім'я та прізвище) - там два питання - що всі данні правда і що ви дозволяєте передати Ваші данні потенційним роботодавцям. Ну і натискаємо Submit application - Вас спитають чи впевнені ви - ну то вже на Ваш розсуд Ну і крайній крок - пишемо у Гілку Хронологія свій таймінг і чекаємо на чарівний пластик... Дія після отримання чарівного пластику будуть описуватись роки через 3-4 в наступних повідомленнях. Всім найшвидшого отримання документів
    1 Reply Last reply
    0
  • t5233568951T Offline
    t5233568951T Offline
    ꧁༺Mar'yana ༻꧂
    wrote on last edited by
    На федеральний этап обов'язково має бути печатка? Бо в одному салоні мені сказали,що вони пишуть адресу і назву салона від руки і ставлять підпис. Чи підійде таке?
    1 Reply Last reply
    0
  • t914044711T Offline
    t914044711T Offline
    Marina - Nika
    wrote on last edited by
    Привіт. У вас платні консультації? Чи можна де що запитати тут?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga Tabakova
    wrote on last edited by
    Так може отримати але має мати доручення від вас на отримання довідки
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Валерий
    wrote on last edited by
    А не підскажите у я кого нотаріуса робили і скільки коштує ця послуга?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Марина
    wrote on last edited by
    якщо я подаюся через свого брата (громадянин Канади) чи буде там в заявці десь прикладатися фото закранпаспорта нашої мами? бо зараз побачила що бюро перекладів в моєму св-ві про нарожденні і в св-ві про народження брата імя мами переклали аnna, а в ії загранпаспорті
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anton
    wrote on last edited by
    Да. Это приложение к диплому
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andriy Livensa
    wrote on last edited by
    Вам треба буде надати свідоцтва про народження брата і ваше, щоб показати родинний зв'язок.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Марина
    wrote on last edited by
    дякую, так подаю на себе (і свою сім'ю), мама не подається через сина.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andriy Livensa
    wrote on last edited by
    Якщо ви подаєте суто на себе, то ні.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Svetlana Aleksandrov
    wrote on last edited by
    Я вказували звісно що проживала там і маю там громадянство. То мабуть так: треба додати мій Ізраїльський паспорт і на нього довідку про несудимість. Скоріш за все так буде правильніше. Просто там трохи розбіжність у фамілії: як і в Штатах в них не існує відмінків і родів у фамілії, хоч ти чолові хоч жінка фамілія в мене наприклад Александров (а не Александрова) в Ізр паспорті.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Марина
    wrote on last edited by
    дякую, а св-во про одруження наших батьків не потрібно буде і загран мами?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andriy Livensa
    wrote on last edited by
    Тоді додаєте паспорти, свідоцтва про народження тощо на членів сім'ї, яких вказуєте як dependents.
    1 Reply Last reply
    0
  • t668052732T Offline
    t668052732T Offline
    Наталия Гримайло Коуч
    wrote on last edited by
    Профіль Вам непотрібний - це лише для електронної довідки, яка в Канаді не приймається. Вчора о 18.44 є мій пост з посиланням на сайт. Там натисніть listownie і почитайте інструкцію. Інша особа замовити не може, точніше нащо? Ви роздруковуєте заяву, висилаєте в Польщу, вони висилають Вам довідку на вказану адресу, в тому числі в Канаду.
    1 Reply Last reply
    0
  • t313906432T Offline
    t313906432T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Спробуйте забити слот на дитину до 16, щодня рівно о 19:00 (по Торонто) зʼявляються. Але по факту прийде доросла людина. Хтось в цьому чаті так робив, наче вийшло.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Katja T
    wrote on last edited by
    На етапі подачі на endorsement потрібен лише висновок від WES чи й переклад диплому також?
    1 Reply Last reply
    0
  • t865025995T Offline
    t865025995T Offline
    Катенька
    wrote on last edited by
    А WES Вам надала сертифікат без перекладеного диплому? Вони вимагають переклад
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alina Demirova
    wrote on last edited by
    Питання, як я зрозуміла, довідку завчасно, до виїзду з країни проживання отримувати не треба. Ми зараз в Естонії, отримали довідку, але виїжджати будемо через 10 днів. Виходить, що при подачі на PR потрібно робити нову, бо дата видачі це не остання дата нашого перебування?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags