PR CUAET
-
Я подався ще 12 листопада, ніякої відповіді ні мені ні дитині подавалися разом, дружину подав окремо получила новий ворк перміт за 12 днів)
-
Краще зачекайте відповідь консультанта.
-
Якщо ви на open work permit, то нічого не потрібно
-
@OstapBosak
-
Ну а я про зараз кажу. Зараз набагато швидше.
-
Ми чекали 8 міс)
-
Ну тоді дивно що у всіх по-різному. Зазвичай на обліку ті хто ставав на облік в 18 років чи після навчання в вищих навчальних закладах. Тоді проходять ще раз медкомісію і отримують військовий квиток.
-
Але виходу немає, вже пів року чекаємо, а хто зараз подається, розглядають меньше місяця 🥺
-
Мене, і, напевно, багатьох жінок турбує це питання, поділіться інфо, будь ласка. Дуже цікавить рекомендація пана @OstapBosak , що писати у відповідь на подібний лист. Бо це ж взагалі не прогнозовано. Дякую заздалегідь!
-
Забронювати слот дає з таким статусом, о ось чи видадуть, дізнаюсь в кінці літа
-
Загалом треба податись до 31 березня 2025 року.
-
В школі як були, то всі проходили
-
Мені консультантка радила не подавати одночасно на 2 ворк перміти, але деталей я не знаю чому так.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/contact-ircc/client-support-centre.html
-
Ну Остап уже відповідав на це питання! 0 не можна ставили! Якщо ви єдиний зараз подаєтесь то 1 треба писати
-
существует рекомендация, что подача второй анкеты никак не ускорит получение решения. отсюда и рекомендация не подавать две но этот постулат уже был много раз разрушен анкетами на визу, как cuaet, так и турвизы. когда первая анкета застревала в черной дыре, вторая анкета получала решение очень быстро, в случае 2х анкет по обычной визе это просто изменением страны, а следовательно офисом рассмотрения. анкета банально попадает в другой офис. в случае с wp видно, что июнь- август застрял. при подаче 2й анкеты она с очень высокой вероятностью попадет в текущую быструю 'сортировку' и попадет на компьютер офицера раньше, чем та, что лежит в бэклоге с лета и никак о себе не сигнализиует, как 'все сроки вышли, обрати на меня внимание'. плюс новая анкета с высокой вероятностью будет распределена другому офицеру
-
Спасибо большое
-
Дякую ❤️
-
Додайте через веб-форму
-
Так, і тоді і зараз рандомний розгляд заявок
12 Jan 2024, 17:45
419234/472550
4 minutes ago