PR CUAET
-
Все верно. Паспорт придет просто по почте на указанный вами адрес
-
А скільки ще дійсний паспорт? Якщо менше ніж два місяці можете подовжити
-
МЗС тут вже точно не при делах), чекатиму.
-
Подскажите пожалуйста, а паспорт после вклейки почтой присылают? Т.е. весь процес без личного присутствия происходит?
-
Я не знаю чи правильно, але ми заповнили форму і написали пояснення що таке військова кафедра в Україні і додали перекладений військовий квиток
-
Скоріш за все, тільки чекати. А якщо не буде довго, то МЗС пробувати писати на імейл
-
Получил АОР, и сразу запрос на свежий паспорт
-
Це на якому етапі прийшов такий лист?
-
Reported Translation Agency of Canada [5353677447] to admins.
-
Скаргу надіслано
-
В мене майже такі саме дати, виготовлено 19.12. Одразу замовила укрпошту, два рази відправляла електронкою, раз звичайною поштою, їздила особисто. В кабінеті Укрпошти нічого не бачила ніякого руху, декілька днів тому просто ввела трекінг номер у звичайне вікно відслідкувати відправлення, виявляється відправлення пішло 7 січня і з 16 січня висить десь на росподільчому відділені в Канаді. Фіг знає що з цим робити.
-
Можете пробувати опівночі по Києву (перед цим змінивши часовий пояс на Україну) сьогодні та завтра не висвічують бо вікенд. В неділю на 3 серпня наче мають висвічували (але це не точно)
-
Обратитесь к вашему ипотечному брокеру. Я этим занимаюсь для своих клиентов. Я принимал участие в таких слушаниях. Все реально, можно сбить цену. Но это не бесплатно, вам нужно будет заплатить за право принимать участие в пересмотре вашего дела.
-
Так пишуть люди, які зараз розуміють, що із-за маніпуляцій з сайтом вже немає жодних шансів попасти в консульство до кінця року. Або сліпо сподіватися на чергу, або летіти в іншу країну. І немає ніякої честі в тому, що інші люди один одному допомагали ломати сайт.
-
І як, зробили всім краще?
-
Хто подавався в Торонто , паспорт виготовлений але не доставлений ще до консульства в Торонто, чи дають вони якусь довідку про те що паспорт готовий
-
Через тих хто почав виловлювати щоденні слоти щоб їх продавати, люди вимушені були маніпулювати поясами та датами
-
Хто подавався в Торонто , паспорт виготовлений але не доставлений ще до консульства в Торонто, чи дають вони якусь довідку про те що паспорт готовий
-
Пробували, відповіді різні, хто каже підходить і робили, хто каже не підходить, вобщем на свій страх і ризик можна спробувати, якщо до кінця березня не прийде, спробуйте доставку, швидше може вийде
-
Спасибо за совет.
12 Jan 2024, 17:45
419405/466934
4 minutes ago