PR CUAET
-
Я не знаю чи правильно, але ми заповнили форму і написали пояснення що таке військова кафедра в Україні і додали перекладений військовий квиток
-
Скоріш за все, тільки чекати. А якщо не буде довго, то МЗС пробувати писати на імейл
-
Получил АОР, и сразу запрос на свежий паспорт
-
Скаргу надіслано
-
В мене майже такі саме дати, виготовлено 19.12. Одразу замовила укрпошту, два рази відправляла електронкою, раз звичайною поштою, їздила особисто. В кабінеті Укрпошти нічого не бачила ніякого руху, декілька днів тому просто ввела трекінг номер у звичайне вікно відслідкувати відправлення, виявляється відправлення пішло 7 січня і з 16 січня висить десь на росподільчому відділені в Канаді. Фіг знає що з цим робити.
-
Обратитесь к вашему ипотечному брокеру. Я этим занимаюсь для своих клиентов. Я принимал участие в таких слушаниях. Все реально, можно сбить цену. Но это не бесплатно, вам нужно будет заплатить за право принимать участие в пересмотре вашего дела.
-
Так пишуть люди, які зараз розуміють, що із-за маніпуляцій з сайтом вже немає жодних шансів попасти в консульство до кінця року. Або сліпо сподіватися на чергу, або летіти в іншу країну. І немає ніякої честі в тому, що інші люди один одному допомагали ломати сайт.
-
Хто подавався в Торонто , паспорт виготовлений але не доставлений ще до консульства в Торонто, чи дають вони якусь довідку про те що паспорт готовий
-
Хто подавався в Торонто , паспорт виготовлений але не доставлений ще до консульства в Торонто, чи дають вони якусь довідку про те що паспорт готовий
-
Спасибо за совет.
-
Чи пробував хтось витяг з дії робити з інфо паспорту