PR CUAET
-
Так пишуть люди, які зараз розуміють, що із-за маніпуляцій з сайтом вже немає жодних шансів попасти в консульство до кінця року. Або сліпо сподіватися на чергу, або летіти в іншу країну. І немає ніякої честі в тому, що інші люди один одному допомагали ломати сайт.
-
Хто подавався в Торонто , паспорт виготовлений але не доставлений ще до консульства в Торонто, чи дають вони якусь довідку про те що паспорт готовий
-
Хто подавався в Торонто , паспорт виготовлений але не доставлений ще до консульства в Торонто, чи дають вони якусь довідку про те що паспорт готовий
-
Спасибо за совет.
-
Чи пробував хтось витяг з дії робити з інфо паспорту
-
Вітаю, написала вам
-
Привіт! Потрібна допомога з дечим. Сьогодні прийшли дозапити на деякі документи, які я вже прикладала. Звідци в мене питання: мені їх на пошту з номером аплікації по імейлу надіслати треба, чи знову завантажити, але з ішною назвою на порталі? Дякую заздалегідь!
-
Update: портал 2 сьогодні 07.02.25
-
Ми написали, так як військовому квитку, що проходив тренування в Університеті. Заповнили поля дати і назву університету, а все інше N/A. Ну , а Chatgpt написав лист- пояснення
-
Не пришвидшилось,на жаль.Просто ваш паспорт попав в цю доставку,яка приходить приблизно раз в 3-4місяці.Наступну чекати квітень орієнтовно. А консульство Едмонтона просто тупо не передає дані в DHL.Хоч з гарненько посмішкою приймають заяви для цього.