PR CUAET
-
І як, зробили всім краще?
-
Хто подавався в Торонто , паспорт виготовлений але не доставлений ще до консульства в Торонто, чи дають вони якусь довідку про те що паспорт готовий
-
Через тих хто почав виловлювати щоденні слоти щоб їх продавати, люди вимушені були маніпулювати поясами та датами
-
Хто подавався в Торонто , паспорт виготовлений але не доставлений ще до консульства в Торонто, чи дають вони якусь довідку про те що паспорт готовий
-
Пробували, відповіді різні, хто каже підходить і робили, хто каже не підходить, вобщем на свій страх і ризик можна спробувати, якщо до кінця березня не прийде, спробуйте доставку, швидше може вийде
-
Спасибо за совет.
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка . Купила машину не на ходу за 600$ , починили і продали за 5000$ . Чи потрібно мені це вказувати у декларації і де саме ? Дякую заздалегідь ☺️
-
Чи пробував хтось витяг з дії робити з інфо паспорту
-
Вітаю, написала вам
-
Діпустанови нічого не дають щоб підтвердити що паспорт виготовлений.
-
Якби ви зайшли сюди 16,17 та 18 липня вам так само було би доступна лише черга очікування або летіти в інші країни(і пАмАгали), тому хтось придумав змінювати пояс та час щоб можна було взяти слот безкоштовно
-
Привіт! Потрібна допомога з дечим. Сьогодні прийшли дозапити на деякі документи, які я вже прикладала. Звідци в мене питання: мені їх на пошту з номером аплікації по імейлу надіслати треба, чи знову завантажити, але з ішною назвою на порталі? Дякую заздалегідь!
-
Я! Мне так консультант посоветовал!
-
Многие хотели бы дружить с Еленой 😁
-
Update: портал 2 сьогодні 07.02.25
-
Ні, не служив Відправте форму з N/A лое та перекладене приписне
-
Ми написали, так як військовому квитку, що проходив тренування в Університеті. Заповнили поля дати і назву університету, а все інше N/A. Ну , а Chatgpt написав лист- пояснення
-
Хорошо, тогда я в очереди за Вами 😁
-
Не пришвидшилось,на жаль.Просто ваш паспорт попав в цю доставку,яка приходить приблизно раз в 3-4місяці.Наступну чекати квітень орієнтовно. А консульство Едмонтона просто тупо не передає дані в DHL.Хоч з гарненько посмішкою приймають заяви для цього.
-
У меня точно так же. Я взяла консультацию. Мне консультант сказал, что все летние заявки застряли, и нужно подавать новые. Я подала в конце января. Жду... По июльский аппликации нет никакого движения. Мой пермит заканчивается в начале мая...
12 Jan 2024, 17:45
419419/467927
10 minutes ago