PR CUAET
-
Чи пробував хтось витяг з дії робити з інфо паспорту
-
Вітаю, написала вам
-
Привіт! Потрібна допомога з дечим. Сьогодні прийшли дозапити на деякі документи, які я вже прикладала. Звідци в мене питання: мені їх на пошту з номером аплікації по імейлу надіслати треба, чи знову завантажити, але з ішною назвою на порталі? Дякую заздалегідь!
-
Update: портал 2 сьогодні 07.02.25
-
Ми написали, так як військовому квитку, що проходив тренування в Університеті. Заповнили поля дати і назву університету, а все інше N/A. Ну , а Chatgpt написав лист- пояснення
-
Не пришвидшилось,на жаль.Просто ваш паспорт попав в цю доставку,яка приходить приблизно раз в 3-4місяці.Наступну чекати квітень орієнтовно. А консульство Едмонтона просто тупо не передає дані в DHL.Хоч з гарненько посмішкою приймають заяви для цього.
-
Ну многие хотели, а я первая 😂
-
Доброго дня потребую консультацію по внесенню своїх данних до аплікації на ВП та ПР , ситуація може бути чутлива у перспективі тож буду вдячний за рекомендації та допомогу
-
RESP більше для довгострокового інвестування, якщо ваша донька скоро планує вступати в університет, то не буде часу для зростання активів, і державні гранти CESG– основна перевага RESP – надаються лише до кінця року, в якому дитині виповнюється 17 років. Оскільки вашій доньці вже буде 18 у грудні, вона їх не отримає