PR CUAET
-
Я ловила безрезультатно два місяці, а за минулий тиждень змогла забукати три різні слоти (нотаріальні дії, паспорт дитині, паспорт дорослому). Мої висновки: слоти зʼявляються кожного дня о 19.00 за Торонто. За кілька хвилин до 19.00 ви вже маєте авторизуватися і вибрати всі необхідні параметри. Як тільки годинник показав 19.00, оновлюєте сторінку (бажано на компі, бо сторінка відображена повністю і ви економите ті пару секунд, які можуть бути вирішальними, а з телефону не зовсім зручно, бо втрачається час щоб пролистати інформацію). Як правило активна тільки одна дата (в минулу суботу були слоти на 25 січня). Нажимаєте швиденько на цю дату і справа зявляються часові слоти. Вибирайте не перший, і не останній (я так два дні не встигала забукати, бо писало що вже цей час недоступний - більшість клацають зразу на перший слот) і швиденько підтверджуєте. Найтяжче було зловити слот на виготовлення паспорту дорослому. Але в суботу вийшло. І у вас вийде) Удачі!
-
А хто вже забирав Новий паспорт в консульстві (бажано інфа за Едмонтон), дозволяють старий залишити, якщо там є сторінки і все таке? Цікавить не з точки зору, що можна мати два, а з практики, що робить консульство по факту
-
Дякую!
-
Доброго дня, шановне панство! Вибачаюсь за занадто загальне питання, але - для отримання PR, наскільки важливо шукати місцевого роботодавця? Я працюю віддалено на європейську компанію, і планував працювати на них і надалі.
-
Окей, дякую
-
Привіт, хто вже сам подавав заявку? В самому кінці просять джоб оффер і референс леттер, треба продублювати джоб оффер чи просити референс леттер окремо?
-
Если есть родственник в Канаде - можете вобще не работать. Если нет и надо ПР, то учёба в канадском учебном заведении или работа на канадского работодателя обязательна. Прочие детали очень разнятся в зависимости от программы по которой будете подаваться
-
Тільки візитор, туристична.
-
Якщо набираєте бали по експрес ентрі, то можна і не шукати місцевого