PR CUAET
-
Да, такое впечатление что обработают ноябрь, декабрь и январь всех заявителей по этой программе и только потом вернутся к Квебек к октябрьским и ноябрьским... Я бы с радостью поныла в ожидание портала на пару месяцев дольше, только в случае квебекских будет годик дольше если не больше… вот у кого так у нас точно все документы закончатся.
-
Який нок, якщо не секрет?
-
Тому, хто вам написав
-
Что здесь ответить, если я подаю и на мужа тоже в одной анкете? Он же уже здесь, то есть сопровождаю?
-
і виїзду, якщо відомо
-
Зазвичай даю в кінці лютого
-
Віза ніякої ролі не грає всередині Канади
-
Все правильно
-
В які терміни зазвичай роботодавці дають Т4?
-
не є помилкою
-
Якщо впевнені що подали саме на продовження, а не на візу, і подали вчасно - то так
-
13111 – Legal administrative assistants
-
Можна
-
На ВП нотаріальна форма на тимчасовий виїзд з іншим з батьків. На ПР форма 5604
-
Дякую! А в вас що дозапитували, якщо не секрет?
-
Дякую
-
Вау. Мы с апреля 2024 ждём…
-
Вітаю. Маю питання по АОS. Я пропрацювала 1 рік і 2 міс на позиції пекаря, фірма закрилася,я втратила роботу. Планувала податися по цій програмі,але запізнилася. Чи втрачаю я ці роки досвіду на ПР якщо я буду шукати роботу пекаря впродовж більше ніж 4 міс? Там вимога рік роботи впродовж 18 міс. Або 24 міс поза Канадою. Якщо я не знайду,то це починати спочатку? І якщо у мене є аналогічний досвід 9 міс у Польщі чи треба його показувати це на щось вплине?
-
Якщо це не строго ліцензована робота, то умовно неважливо. Я ставлю коли отримали освіту, або коли почали роботу (якщо почали до отримання освіти). Якщо регульована, то з дати отримання ліцензії, або апрентіса (якщо почали в професії в Канаді)
-
Я за май 24 последний видела апрув.
12 Jan 2024, 17:45
419535/461618
8 minutes ago