PR CUAET
-
Так, по куает У вас був рік досвіду чи менше?
-
Тобто Ви не сплачували адміністративні збори в розмірі 255дол? Сформулюйте, будь ласка Ваше питання більш детальніше
-
І просто payroll без того спеціального work permit з Lmia ?
-
Дуже дякую!
-
Були такі випадки коли офіцер ставив відмову , поодинокі, але були. Я б порекомендувала надати підтвердження його роботи , договір на рент житла. Тобто якщо ця подорож все ж таки співпадає з процесом розгляду нового WP, надайте додатково підтвердження, де буде вказано наприклад, що договір оренди є дійсним .
-
Сін не є провінційним. Тому провінція немає значення
-
Рік
-
Доброго вечора. Хотіла уточнити. Змінила SIN. Провінція Онтаріо, але новий сін видали, який починається на 1. Чи це окей? Чи все ж таки для Онтаріо має бути 5? Дякую за відповідь. Хорошого вечора.
-
Підкажіть до оформлення паспорта дитини ви робили м приносили з собою до консула 1 фото 10*15 сантиметрів??? Я правильно зрозумів
-
Ірсс дивують швидкістю 😃
-
Ну якщо навіть знайдете, то ви рахуйте від дати подачі 18 місяців, якщо там буде 12 місяців досвіду, то це окей. Якщо ви хочете використовувати з Польщі досвід, то треба 24 місяці досвіду будь-де за останні 36. Рахуєте аналогічно.
-
@dianaberus
-
Так
-
Це доволі тяжко зараз прогнозувати.
-
Або загубили, або якийсь офіцер пішов вперед інших
-
Бо таке вже не дивує. Вони багато пропускають 😞
-
у нас сін від Newfoundland хоча живемо в Alberta. це генерує комп і видає хаотично. саме головне що цей sin вже постійний а з якої цифри починається не важливо👍
-
А чого не дивує пропуски? За 13 і 14 не всім дали аор
-
Чоловіка паспорт доставили DHL, чекали 2.5 місяці всього, а мій дип. поштою - 1.5 місяці
-
Доброго дня. Підскажіть будь ласка. В дитини паспорт закінчується в липні 2026 а в нас з дружиною в 2028 році. Якщо нам продовжать ворк перміт до 2028 а дитині тільки до кінця дії паспорта чи буде можливість потім продовжити візітор на основі того що в нас до 28 року?
12 Jan 2024, 17:45
419562/467924
6 minutes ago