PR CUAET
-
Репетитор з математики для школярів 🎓 Привіт! 🌸 Я Аліна, студентка факультету computer science, і я просто обожнюю математику! Вже декілька років успішно допомагаю діткам з цього предмету. Якщо ви або ваша дитина у 5-10 класах і хочете: ✅ Покращити знання та оцінки ✅ Легко розібратися зі складними темами ✅ Якісно підготуватися до контрольних та тестів ✅ Йти попереду програми (української чи канадської, маю досвід та працюю з обома) … і як бонус полюбити математику - я із задоволенням допоможу! 📌 Пояснюю доступно, навіть якщо тема здається складною 📌 Онлайн-заняття в зручний для вас час 📌 Зроблю все, щоб ваша дитина легко вирішувала будь-які завдання і полюбила математику так само, як і я Пишіть у приватні повідомлення @k1rby_rr і разом зробимо математику простою та цікавою! 😊 #реклама #репетитор
-
Моя сім'я отримувала бізнес номер, щоб офіційно мене найняти, але оскільки я була вже в Канаді і мала OWP, не було необхідності у LMIA
-
Все eligible медицинские расходы на вас, супруга и детей до 18 лет ( которые не были компенсированы вашей страховкой или другим образом) суммируются и заносятся в Line 33099. Некоторые tax software программы позволяют внутри составлять табличку со всеми различными расходами и суммируют автоматически. Если нет, то желательно такую табличку сделать самому, распечатать и хранить для предъявления налоговой, если потребуется.
-
Загугліть LEGAL AID SERVICES RULES, почитайте. Може зараз щось змінилось 🤷♀️ Десь влітку ми пробували подати заявку на покриття адвоката від Ligal Aid. Онтаріо/Торонто. Нам відмовили - тому що дохід повинен бути взагалі зовсім мінімальний, або взагалі відсутній. На нашу родину з 3 дітьми дохід був 3400 в місяць (це вже без податку).
-
Репетитор з математики для школярів 🎓 Привіт! 🌸 Я Аліна, студентка факультету computer science, і я просто обожнюю математику! Вже декілька років успішно допомагаю діткам з цього предмету. Якщо ви або ваша дитина у 5-10 класах і хочете: ✅ Покращити знання та оцінки ✅ Легко розібратися зі складними темами ✅ Якісно підготуватися до контрольних та тестів ✅ Йти попереду програми (української чи канадської, маю досвід та працюю з обома) … і як бонус полюбити математику - я із задоволенням допоможу! 📌 Пояснюю доступно, навіть якщо тема здається складною 📌 Онлайн-заняття в зручний для вас час 📌 Зроблю все, щоб ваша дитина легко вирішувала будь-які завдання і полюбила математику так само, як і я Пишіть у приватні повідомлення @k1rby_rr і разом зробимо математику простою та цікавою! 😊 #реклама #репетитор
-
Спасибі, я Вас зрозумів!
-
молодці. скоро і міністр вам дасть відповідь . хто стукає тому відкриють
-
Оновлення - це як вона обробляється, її пріоритет, її квоти
-
Дякую Вам за підказку! Ви маєте на увазі ось цю? www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/contact-ircc/client-support-centre.html