PR CUAET
-
ДЯКУЮ Вам щиро за ТОЧНЕ посилання!!! Підкажіть будь ласка, якщо ми не отримали ні AOR, ні тимчасовий номер - все одно ця Веб-форма підійде щоб їм відправити нові документи на малого сина (паспорт і VR)?
-
система не позволяет детям с visitor record легко дошелкать до визы
-
Дякую
-
До е корпа здесь было пусто. Только медицина была . Остальное ничего не было!
-
Якщо є страховка, то вписуєте ту суму, яка не покрита страховкою. Якщо страховки немає, то вписуєте всю заплачену суму.
-
Я зрозуміла, що на дітей видає не ту аплікація, яка на візу. Моє питання, чи це я десь допустила помилку у відповідях на питання? Чи система не дозволяє цього зробити і треба подавати усіх окремими аплікаціями?
-
Ще хороша програма Ufile. Використовую багато років
-
Дякую! Дуже дякую
-
Я зараз ще не працюю по цій професії. Тому і запитала цей нюанс.
-
Але в мого старшого сина work permit (16 років) я вказувала його як worker - все одно видає анкету як на молодшу дитину з visitor. Чи правильно я розумію, що на сина можна окремо анкету за цією самою схемою як собі на основі WP, а вже з молодшою дочкою «погратися» в системі?
-
В мене також еліджібіліті поставили датою екопр 😂
-
Коледж має дати форму T2202. Якщо є досить доходу, то навчання спишеться. Якщо дохід маленький, то оплачене навчання використається в майбутніх роках.
-
Total messages:479840
-
/stat@combot
-
Так. У полі про application number натисність, що у вас його немає. Потім отримаєте АОР і можете для впевненості ще раз відправити
-
Доброго вечора, підкажіть,будь ласка,як податися на TRP?
-
Его компания согласилась внести его и саму компанию в список, чтобы он смог податься. Он на gas and oil работает. Fracturing operator. Calfrac Well Services LTD
-
Велике СПАСИБІ! Я Вас зрозумів. Дякую!!!
-
Не грає ролі спеціальність
-
Shhh... quiet now. Muted Taras for 5 days.
12 Jan 2024, 17:45
419623/467924
12 minutes ago