PR CUAET
-
Если есть родственник в Канаде - можете вобще не работать. Если нет и надо ПР, то учёба в канадском учебном заведении или работа на канадского работодателя обязательна. Прочие детали очень разнятся в зависимости от программы по которой будете подаваться
-
Тільки візитор, туристична.
-
Якщо набираєте бали по експрес ентрі, то можна і не шукати місцевого
-
Його вже віддали?
-
Я погоджуюся що краще робити як на сайті IRCC- тут до речі не завжди точна інформація, інколи треба вибрати mail хоча подавались онлайн. Але головне надати докази що немає судимості. Інформація з Дії та ж що і з консульства. Згідно закону про іміграцію це і є головним
-
Доброго ранку, @OstapBosak, є питання, ми сімʼя з 3 чоловік, дитина родилася в Канаді, маємо в Едмонтоні будинок в кредит, я на даний момент в декреті, а чоловік працює, чи є в нас шанс пройти по гуманітарній програмі? які є шанси пройти?
-
Вітаю Більше нічого, окрім галочки що знаходитися зараз в Канаді.
-
Так. Програма FSW в Express Entry базується на закордонному стажу. Але треба набрати більш 500 балів. Для цього потрібно бути до 30 років , диплом магістр, англійська IELTS не нижче listening 8 і всі інши не нижче 7, кваліфікований стаж від 3 років, додасться бали ще за рахунок брати/сестри у Канаді, докторантури, тест французької.
-
Дякую. Ще питання. Адресу яка в Портал 1 вказав фактичну проживання (дім, вулиця,місто, Провінція, індекс - так як в зразку). Така сама форма адреси на картці Драйв лайценз. Проте в мене в місті всі почтові адреси з PO BOX.... Фамілія, місто, Провінція, Індекс, Po box. Хвилююсь щоб самі картки коли вишлють дойшли....
-
Просто чув історії що відмовлялися видавати новий паспорт, якщо не віддаєш попередній. Але у вас пошта, то інша ситуація. Чи він не вам прийде, а в консульство?