PR CUAET
-
Перше закріплене - посилання на інструкцію. Але все залежить від того хто подається і чи треба ще вам паралельно WP чи просто visitor
-
🚨🚨🚨 Шановні учасники спільноти, Ми чудово розуміємо, що тема слотів досить болюча, і всі намагаються їх зловити не перший день чи місяць. Тим не менш, Адміністрація каналу наполегливо просить вас дотримуватися правил, які існують в цій групі. Особливу увагу просимо звернути на правило #7 і правило #8. Ознайомитись можливо за функцією /rules Якщо ви бачите порушення чи нелегальну діяльність, будь ласка дайте нам знати через функцію /report Дякуємо за співпрацю, З повагою, Адміністрація каналу ПР КУАЕТ 🍁
-
Який реальний рівень заробітку на рік наразі маючи EIT і роботу за фахом? 1. До 50к. в рік 2. До 80к. в рік З. Більше 80к. в рік 4. Подивитися результат
-
Видали? И такое во всех потоках. Гайки закручиваются?
-
В листі запиті є посилання, переходити і обираєте країну Канада і там вся інформація щодо розміру конверту і що потрібно відправити.
-
У нас подача на WP была в июле, в октябре сдавали биометрию на PR. У нас до сих пор ничего не активировало.
-
При продовженні дитині visitor- мені загрузити мій новий WP (але ще не отримали його оригінал) або фото старого ??
-
Я планую в п'ятницю
-
Старый работает. Но большинство консультантов рекомендуют не выезжать в это период из Канады. Если офицер начнёт работать над заявкой и увидит что вы за пределами Каналы, даже на неделю, то есть риск отказа. Кому как везет
-
Так, маю запис на 4 березня