PR CUAET
-
В листі запиті є посилання, переходити і обираєте країну Канада і там вся інформація щодо розміру конверту і що потрібно відправити.
-
я так поняла, что они вообще работают параллельно!...я получила новый (письмо пришло что выдали), но физически больше месяца не могла получить новый WP, ходила в Canada service уточняла, они сказали что старый тоже действителен.
-
У нас подача на WP была в июле, в октябре сдавали биометрию на PR. У нас до сих пор ничего не активировало.
-
То чекаєш своєї дати а потім вже і не знаєш чого чекать
-
Так а коли тепер іншим чекать ?
-
Всем привет. Ребят посоветуйте пожалуйста иммиграционного консультанта для помощи и консультации в подачи заявки на пр. Говорят тут есть человек с именем Остап который помогает с этим но я не могу найти его контакт) спасибо
-
За 11 і 12 також) а ще за грудень…
-
При продовженні дитині visitor- мені загрузити мій новий WP (але ще не отримали його оригінал) або фото старого ??
-
Я планую в п'ятницю
-
Старый работает. Но большинство консультантов рекомендуют не выезжать в это период из Канады. Если офицер начнёт работать над заявкой и увидит что вы за пределами Каналы, даже на неделю, то есть риск отказа. Кому как везет
-
Так, маю запис на 4 березня
-
Подалася 27 липня,вже отримала ворк перміт.
-
Дякую
-
Доброго дня. У мене наразі 481 бал у EE , у березні буде 492. Чи зараз є змога отримати додаткові бали для CEC General draw за допомогою cufta? Якщо так, чи Ви візьметесь за справу?
-
А коли отримали?
-
Подскажите, пожалуйста, когда подаешь заявку на EOI (АОS) декларацию нужно сразу отправлять с документа, или когда тебя апрувнуть, тогда она нужна?
-
Добрый вечер. Подскажите пожалуйста, собрались подавать документы на PR, все документы готовы и часы отработанны .И получили приглашение на повышение квалификации ( установка и ремонт кондиционеров), обучение в колледже 2 месяца - на этот период работадатель увольняет, но после обучения принимают обратно.Мы можем подать документы или только после обучения и нужно ли опять отрабатывать какие-то часы? По программе Critical Construction Worker Pilot Nova Scotia.
-
Дякую
-
Розкрийте весь потенціал вашої дитини у Канаді з CHAMPION FIGHT CLUB Запишіться на заняття з MMA/ KICKBOXING та спостерігайте, як ваші діти досягають нових висот разом з нами! Набір групи 8-13 років Субота : 14:30 -16:00, неділя 11:30 -13:00 Зручне розташування з великою парковкою: 2123 33 Ave SW Calgary, Alberta Canada T2T 1Z7 ⁃ досвідчені тренери розвинуть в дітях характер та цілеспрямованість , фізичну силу , навички самозахисту , стратегічне мислення та непохитну впевненість у собі. -завдяки дисциплінованому навчанню наші учні стають неймовірно зконцентровані , підвищуючи свою успішність у навчанні та повсякденному житті! ⁃ На наших тренуваннях дитина розвиває силу, спритність і координацію завдяки чому завжди залишається активним та здоровим. CFC це не лише тренування а на сам перед це велика Українська спортивна родина ⁃ Зимові, літні , весняні тренувальні збори та табори, родинні івенти у різних локаціях ( гори Банфу, Домініканська Республіка та Мексика ) -Чемпіонати та семінари з постійною комунікацією з одноклубниками,іншими спортсменами Канади та світу ⁃ свій бренд клубного одягу ⁃ постійна та на даний момент в край необхідна психологічна підтримка дітей з CFC яка допоможе скоріше адаптуватись у новій країні ⁃ дружня атмосфера та комунікація дітей , нові друзі та досуг після тренувань ТИ ЩЕ НЕ З РОДИНОЮ CFC ? Обмежена за часом пропозиція: станьте одним із перших Зареєструвавшись ,та отримайте БЕЗКОШТОВНЕ пробне тренування ! Поспішайте! Місця швидко закінчуються! напишіть нам у WhatsApp або зателефонуйте +15872278487 щоб зарезервувати місце для своєї дитини вже сьогодні! Посилання на нашу українську сторінку instagram: instagram.com/champion_cfc?igshid=YmMyMTA2M2Y= Посилання на нашу канадську сторінку instagram: instagram.com/cfc.calgary?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA== INTERNATIONAL CHAMPION FIGHT CLUB- 20 років бездоганної праці та любові до своєї справи!!!
-
🍾 у меня сегодня ровно год с подачи 💁♀️ а воз и ныне там, еще и Квебек 🥺
12 Jan 2024, 17:45
419696/469852
2 minutes ago