PR CUAET
-
Вітаю! Виникло таке питання, можливо хтось може підказати. Чоловік працює офіційно але зараз другий тиждень немає роботи. Платити за рент та всі інші рахунки треба. Я працюю парт тайм, моєї зарплатні не вистачає на все. Чи може чоловік оформити виплати EI? Чи в Альберті є такі виплати. Дякую.
-
Коли ви отримали рішення?
-
а це нічого що ми раніше біометрію здавали? десь у листопаді
-
сьогодні. ми подались окремо і дивно що у чоловіка є а у мене немає
-
Доброго вечера. Тільки но дізнався про вашу групу. Шукаю reliable and confident иммиграційного консультанта з reasonable розцінками для того, щоб він вів мою родину оптимальними шляхами імміграції в Манітобі (Вінніпег). Порекомендуйте будь ласка. З повагою до громади цієї групи.
-
Я і читала питання уважно. Людина писала, що вона збирається подавати на гум програму. Чи варто там писати, що вона збирається їхати в Україну . Тобто вона ще не поїхала і заяву не заповнила . А ви вже пишите , що вона мимо. Вона повернеться і напише листа з обґрунтуванням, що тут не можливо було зробити паспорт і їй прийшлось виїхати. А дальше вже на розгляд офіцера. Тому вчіться читати і писати, щоб не давати шкідливі поради
-
дякую)
-
вы же уже писали это сообщение и вам ответили про веб-форму)