PR CUAET
-
Доброго вечера. Тільки но дізнався про вашу групу. Шукаю reliable and confident иммиграційного консультанта з reasonable розцінками для того, щоб він вів мою родину оптимальними шляхами імміграції в Манітобі (Вінніпег). Порекомендуйте будь ласка. З повагою до громади цієї групи.
-
Я і читала питання уважно. Людина писала, що вона збирається подавати на гум програму. Чи варто там писати, що вона збирається їхати в Україну . Тобто вона ще не поїхала і заяву не заповнила . А ви вже пишите , що вона мимо. Вона повернеться і напише листа з обґрунтуванням, що тут не можливо було зробити паспорт і їй прийшлось виїхати. А дальше вже на розгляд офіцера. Тому вчіться читати і писати, щоб не давати шкідливі поради
-
дякую)
-
вы же уже писали это сообщение и вам ответили про веб-форму)
-
Так, я була на пейрол Сім'я має зареєструватися в CRA як роботодавець, і тоді вони отримають Business Number через офіційний сайт CRA. Це не те саме, що LMIA, це для звітності по видаткам Їм певно потрібен буде ще бухгалтер, щоб рахував всі ці податки, відпустки ітд і оформлював пейстаби. Можуть і самі цим займатися, тільки то треба розбиратися, звісно 😅
-
Дякую. Я чек знайшла, за 24 рік)
-
@OstapBosak
-
Привіт, чи правда, що можна навчатися в коледжі до максимум 6-ти місяців по Work Permit, при тому, що в conditions вказано unless authorised, prohibited from attending any educational institution, or taking any academic, professional or vocational training course?
-
Вітаю! Є хтось хто подав на продовження SP для університету? Через який термін отримали відповідь?