PR CUAET
-
@Maryna [1178892436] розблоковано
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка. Я намагаюсь зареєструватися у резерв+, почав з моно банка. Для регістрації мені потрібен паспорт і ідентифікаційний код але оскільки я виїхав з України за декілька років до повноліття я його не отримав, чи можливо зареєструватися без ідентифікаційного коду і якщо ні чи можливо отримати його знаходячись за кордоном? Дякую!🙏
-
В цьому випадку теж можна подати.коли компанія скорочує години роботи вони тем мають подати ROE. І це є ваш варіант
-
Та тут уже надо просто просить отстрочить более чем 30 дней до получения полноценного
-
Як варіант. Чи не чули ви часом про випадки, коли так робили?
-
За який медичний? Де я визнала , що неправа? Я рідко пишу, коли невпевнена. Медогляд потрібно проходити всім , звідки б не приїхали, якщо приїхали по куает, оскільки ставили всі галочки під зобовʼязанням, що пройдуть. Якщо у когось офіцери не додивилися, то скоро випливе . Дуже багатьом людям, які проігнорували приходили листи щастя, якщо ви про це.
-
Перепост Важлива інформація, можливо комусь пригодиться: Шановні українці, Хотіла б до вас звернутися та привернути вашу увагу до того, що Департамент консульської служби МЗС України запустив сторінку у Facebook (www.facebook.com/ConsularServiceMFA) На цій сторінці ви знайдете багато важливої та актуальної інформації щодо консульських питань, які можуть бути корисними для українців за кордоном. Наприклад, ДКС запускає новий формат спілкування зі співробітниками консульської служби України Перша така зустріч відбудеться вже у понеділок, 10 лютого о 12.00 (за Києвом) Тема зустрічі: Все про оформлення закордонного паспорта за кордоном Спікерка: Ольга Посадська, начальниця паспортного відділу Департаменту консульської служби www.facebook.com/share/p/1HgBYKp9QE/ Звертаємося до всіх вас підтримати нову сторінку ДКС, підписатися, слідкувати за оновленнями, підтримувати вподобайками, ставити питання які вас цікавлять, а також поширити у своїх соціальних мережах, у групах, серед друзів інформацію про згадану сторінку. Просимо вас довіряти та використовувати інформацію тільки з перевірених офіційних джерел. З повагою, Маріанна Кулава Посольство України в Канаді
-
Давайте без оцього флуду хто про що сперечався та хай малий малому скаже. Всі дорослі люди і здатні зробити вибір. Гуманітарна програма має дуже мало реальних обмежень, все на свій розсуд. Хто хоче брати на себе ризики — ризикує. Хто не хоче — дує на воду. Час покаже, нема сенсу сперечатися
-
Тобто майже 2 роки тому подали. І що, навіть АІР не маєте?