PR CUAET
-
А хіба capital gains не до бізнесу відноситься, коли наприклад ти як самозайнятий і авто використовувати для бізнесу?
-
85 не йде на дефолті в т4, її треба робити під запит, наскільки я зрозуміла Чому тоді це має розцінювати як помилка? І тим паче рідка Перевірила всі т4, що маю. Ніде не вказана інфо за приватний мед полюс
-
Ага, себто таксу (приватне страхування від роботодавця) клеймити, виходить, не можна як окрему сплату податків з зп?
-
85 то трохи інше. На роботі у вас не індивідуал health plan. Тому заспокойтесь.
-
Зрозуміла, дякую за пояснення!
-
В мене лише імʼя
-
Дуже дякую!
-
Так. Якщо ви платите самі за себе, тоді це медичні витрати. У різних страхових і компаній на які працюєте різні умови, тому іноді можна побачити 85. Частіше її немає
-
Думаю, IRCC не погодиться :/
-
Щоб підкреслити Вашу поважність?😝 Дмитро Олександрович поважніше звучить, аніж простий Дмитро
-
Так
-
Тільки особисто і з qr-кодом
-
Я писал новую а в скобочках старую. В ноутсах потом увидел что офицер поправил все имена городов на старые
-
Це логічно, не розумію чого мені вліпили ще й по-батькові, прийдеться телефонувати…
-
Тобто вас вибрано було раніше, а 11 ви засабмітили заявку?
-
Я за 250 дней выучил до b2 самостоятельно
-
О супер, дуже вам дякую! Бо там вже і вулиці перейменували.. то будемо теж старі писати тоді!
-
@Catcorporation2024 можете розтлумачити як правильно і коли клеймити медичне страхування?
-
Отримала карту 4 лютого
-
7.11 приглошення 11.11 оплатив
12 Jan 2024, 17:45
419980/466724
less than a minute ago