PR CUAET
-
Щоб підкреслити Вашу поважність?😝 Дмитро Олександрович поважніше звучить, аніж простий Дмитро
-
Так
-
Тільки особисто і з qr-кодом
-
Я писал новую а в скобочках старую. В ноутсах потом увидел что офицер поправил все имена городов на старые
-
Це логічно, не розумію чого мені вліпили ще й по-батькові, прийдеться телефонувати…
-
Тобто вас вибрано було раніше, а 11 ви засабмітили заявку?
-
Я за 250 дней выучил до b2 самостоятельно
-
О супер, дуже вам дякую! Бо там вже і вулиці перейменували.. то будемо теж старі писати тоді!
-
@Catcorporation2024 можете розтлумачити як правильно і коли клеймити медичне страхування?
-
Отримала карту 4 лютого
-
7.11 приглошення 11.11 оплатив
-
Це не петиція, це листи про допомогу в вирішенні питання. І це не моя заслуга, це колективна робота групи людей і усіх підписантів! Тому що Надія робить свою справу! Вона допомагає почути наші голоси!
-
Я думаю то не супер проблема бо на федеральний етап треба факт і підтвердження csq (який кріпиться до закордонного паспорту), вся інша інформація буде братися та що є в закордонному паспорті
-
Замість імʼя Дмитро, написали Дмитро Олександрович
-
Я в Robot Structural считаю
-
Я зараз сама себе у відповідну гілку пошлю, але мені дуже цікаво. Мається на увазі, без викладачів взагалі? Я зараз вчу сама, помилки chatgpt пояснює і виправляє. Наче норм, але чогось людського не вистачає 😂
-
То вам замість чогось поставили побатькові? Чи яка проблема?
-
Без преподавателей вообще, за это время, перевел вообще весь контент в телефоне на французский, даже всю ленту в инсте, тик токе, фильмы, в Париже был две недели, музыку французскую слушаю, дуолинго каждый день,в Гугле можно найти mock up тесты пробные TEF. Отправил вам скан книжки 250 заданий к тесту TEF
-
Тут питання чи IRCC не відмовить на самому початку, через те, що імʼя в паспорті не співпадає з тим, яке вказано на csq в полі Prénom(s) inscrit(s) dans le passeport
-
Доброго дня. Також ще хотіла уточнити з приводу повідомлення до CRA. Я зателефонувала, вони сказали, що відбудеться автоматична передача і потім мені потрібно створити новий акаунт. Чи правильно я зрозуміла, як тільки в попередній акаунт у мене буде заблоковано доступ, я зможу створити новий? Дуже дякую за відповідь та допомогу.
12 Jan 2024, 17:45
419989/468510
36 minutes ago