Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 775.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Bohdan
    wrote on last edited by
    Це логічно, не розумію чого мені вліпили ще й по-батькові, прийдеться телефонувати…
    1 Reply Last reply
    0
  • t1780726239T Offline
    t1780726239T Offline
    Nadiia Soroka
    wrote on last edited by
    Тобто вас вибрано було раніше, а 11 ви засабмітили заявку?
    1 Reply Last reply
    0
  • t608533110T Offline
    t608533110T Offline
    ill ya
    wrote on last edited by
    Я за 250 дней выучил до b2 самостоятельно
    1 Reply Last reply
    0
  • t412288719T Offline
    t412288719T Offline
    Masha
    wrote on last edited by
    О супер, дуже вам дякую! Бо там вже і вулиці перейменували.. то будемо теж старі писати тоді!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr Fedorenko
    wrote on last edited by
    @Catcorporation2024 можете розтлумачити як правильно і коли клеймити медичне страхування?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    d.
    wrote on last edited by
    Отримала карту 4 лютого
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Максим
    wrote on last edited by
    7.11 приглошення 11.11 оплатив
    1 Reply Last reply
    0
  • t1718764045T Offline
    t1718764045T Offline
    Андрій Нагорнюк
    wrote on last edited by
    Це не петиція, це листи про допомогу в вирішенні питання. І це не моя заслуга, це колективна робота групи людей і усіх підписантів! Тому що Надія робить свою справу! Вона допомагає почути наші голоси!
    1 Reply Last reply
    0
  • t222289702T Offline
    t222289702T Offline
    Kostiantyn Dziuba
    wrote on last edited by
    Я думаю то не супер проблема бо на федеральний етап треба факт і підтвердження csq (який кріпиться до закордонного паспорту), вся інша інформація буде братися та що є в закордонному паспорті
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Bohdan
    wrote on last edited by
    Замість імʼя Дмитро, написали Дмитро Олександрович
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Pavel
    wrote on last edited by
    Я в Robot Structural считаю
    1 Reply Last reply
    0
  • t380372870T Offline
    t380372870T Offline
    Mary 🪄
    wrote on last edited by
    Я зараз сама себе у відповідну гілку пошлю, але мені дуже цікаво. Мається на увазі, без викладачів взагалі? Я зараз вчу сама, помилки chatgpt пояснює і виправляє. Наче норм, але чогось людського не вистачає 😂
    1 Reply Last reply
    0
  • t222289702T Offline
    t222289702T Offline
    Kostiantyn Dziuba
    wrote on last edited by
    То вам замість чогось поставили побатькові? Чи яка проблема?
    1 Reply Last reply
    0
  • t608533110T Offline
    t608533110T Offline
    ill ya
    wrote on last edited by
    Без преподавателей вообще, за это время, перевел вообще весь контент в телефоне на французский, даже всю ленту в инсте, тик токе, фильмы, в Париже был две недели, музыку французскую слушаю, дуолинго каждый день,в Гугле можно найти mock up тесты пробные TEF. Отправил вам скан книжки 250 заданий к тесту TEF
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Bohdan
    wrote on last edited by
    Тут питання чи IRCC не відмовить на самому початку, через те, що імʼя в паспорті не співпадає з тим, яке вказано на csq в полі Prénom(s) inscrit(s) dans le passeport
    1 Reply Last reply
    0
  • t875801298T Offline
    t875801298T Offline
    Olena
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Також ще хотіла уточнити з приводу повідомлення до CRA. Я зателефонувала, вони сказали, що відбудеться автоматична передача і потім мені потрібно створити новий акаунт. Чи правильно я зрозуміла, як тільки в попередній акаунт у мене буде заблоковано доступ, я зможу створити новий? Дуже дякую за відповідь та допомогу.
    1 Reply Last reply
    0
  • t727097358T Offline
    t727097358T Offline
    Svetlana Lisenok
    wrote on last edited by
    Ви сплачуєте частково за медичне страхування? Тобто з кожної зп вираховують за медичне страхування ? Бо ви можете клеймити тільки ті, що сплачуєте саме ви, не роботодавець.
    1 Reply Last reply
    0
  • t399050760T Offline
    t399050760T Offline
    Yaroslav Kyryliv
    wrote on last edited by
    Вітаю. Поділюсь своїм досвідом. Я пройшов вже всі етапи по Манітобі : і провінційний і федеральний, вже маємо ПР. І всю дорогу поки чекав в мене було кілька разів нагода змінити роботу або хоча б перевестись на іншу посаду в рамках одної компанії. Моя іміграційний агент КАТЕГОРИЧНО забороняла мені рипатись і настойчиво рекомендувала нічого не змінювати в своєму житті. Не тому що це заборонено, а тому що про будь які зміни потрібно повідомляти ІРСС і лише одному богу відомо як до цього віднесеться офіцер який розглядає вашу справу. Можливо і не побачить чогось підозрілого, а можливо і повне виясняти чого, куди і з якої причини. А при нинішній нерозберихі в еміграційний системі будь які нерівності в вашому файлі можуть привести до сповільнення процесу чи навіть rejection. В мене навіть коли я вже отримав е-Сопр моя агент все рівно рекомендувала нічого не змінювати і дочекатись пластикових карток. І вже коли маєш картку на руках - от тоді твій файл закрито і роби шо хочеш. Не знаю з чим була пов'язана її така паранойа, але вона в цій сфера вже більше 10 років і я їй безмежно довіряв. Сказала сидіти - сидів. Безумовно це лише мій досвід в моя особиста думка. На це питання навряд чи вам хтось дасть 100% вірну відповідь. Офіційно написано що ви можете змінювати свої подані дані при цьому потрібно повідомити ІРСС про зміни. Як це відбувається на практиці - ніхто достеменно не скаже. P.S. коли я отримав листа провінційної підтримки я прийшов на консультацію до представника MPNP, вони тоді ще приходили щонеділі у Бест Вестерн. З цим самим питанням- чи можу я змінити роботу не дивлячись на те що ви мені дали лист підтримки саме по цьому роботодавцю і з цією позицією. Чи не відкличеие ви ваш лист? Відповідь була: так можете, якщо ваш новий роботодавець і нова позиція відповідає нашим умовам. А для цього вам потрібно нас повідомити про такі зміни. Моя агент сказала що це дуже тонкий лід і поставила його слова під великий сумнів. Ну і звісно сказала мені сидіти намвоїй роботі і нічого не змінювати.
    1 Reply Last reply
    0
  • t380372870T Offline
    t380372870T Offline
    Mary 🪄
    wrote on last edited by
    Дякую. Я так само крім Парижу 😂 Хоча, періодично в Квебек катаюся, благо 30 хвилин всього, і в мене TCF замість TEF. Це прям надає надію, що можна без вчителів. Я до цього займалася в групі, але прийшла до того, що краще знаю, чого мені треба 😂. І стала витрачати цей час на підготовку саме до тесту.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olena Yakubenko
    wrote on last edited by
    Привіт. У дитини ( 14 років) закінчується visitor record у квітні цього року. У батьків вже продовжені WP. Для дитини робити подачу на student Visa? На WP теж можна подати? Це дві окремі заявки? І подавати з маминого кабінету чи створити окремий особистий? Дякую всім, хто відгукнеться🫶
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags