PR CUAET
-
Добрий ранок, мій коледж не співпрацює з WES, але я і не розумію навіщо це? Я читала що ніби то коледж повинен відправити якісь документи, але які? Документи про мою освіту в мене на руках тож я можу їх відправити самостійно, то навіщо тоді потрібен коледж?
-
Дякую
-
Є програми дистанційні (місяців 6 приблизно), які дають змогу пройти один курс і потім отримати ліцензію. Вам треба буде здати англійську на певний рівень.
-
Тут перелік усіх визнаних учбових закладів www2.gov.bc.ca/gov/content/education-training/early-learning/teach/training-and-professional-development/become-an-early-childhood-educator/recognized-ece-institutions
-
Вам треба свій український диплом прирівняти до канадського, щоб отримати ліцензію чи вивчитися тут. Мінімальний рівень ECE assistant
-
www2.gov.bc.ca/gov/content/education-training/early-learning/teach/training-and-professional-development/become-an-early-childhood-educator/pathways/international
-
цілком згідний. міф зі слів консультантів
-
Мені здається тут ще якийсь міф гуляє про ці повернення. Було б добре якщо б хтось розповів про свій кейс повернення у деталях. Що було надано, що повернули і з якою саме вимогою. Людина живе в Україні а офіцер каже дайте справку завірену у консульства у Канаді?