PR CUAET
-
Чи треба для цього отримання нової / переробка старих т4 для звітності?
-
Супер Сподіваюсь беруть наш тиждень в оборот В мене за 13.11 подача Таке теж 4 дні тому зʼявилося
-
Так. Виправляти податкові декларації можливо на протязі 10 років.
-
АОР отримали 5 людей з чату Не панікуйте Вони завтра можуть знову давати 13. Ми ж вже всі бачимо як це працює. Пропускають, але повертаються
-
Але вцілому, я думаю для них головне те щоб у вас був CSQ, в якому вказаний номер вашого паспорту який ви прикріпите до заявки. І те що, у вашому випадку, «перше» імʼя точно таке ж як і в паспорті та заявці
-
Вопрос онтарийцам. Кто недавно получил Extended WP. Сколько это занимает по самым последним данным в Онтарио?
-
А за 2022, 2023 також замовити нову форму і подати на перерахунок?
-
Тоді треба запит зробити, на його виправлення. В минулому році мала таких клієнтів. Через певний час, роботодавець надав вірну форму.
-
Чекай півроку на csq щоб отримати з помилкою 🫣
-
Так, вибачте, я помилився. Тільки що перевірив паперовий CSQ і там немає номеру паспорту. Тоді, можливо справді є сенс звʼязатися з міфі.
-
Подскажите пожалуйста пришел запрос на оплату биометрии. Куда надо загружать чек? Захожу в IRCC акоунт и пытаюсь link application но оно не находит. Выбираю категорию PR and sub type family class parents and grandparents. Говорит номер аппликации не соответствует типу
-
Так в csq немає номеру паспорта, принаймі в електронному варіанті
-
Дякуємо за відповіді
-
Чеки про оплату отправляют через веб форму. Вы в кабинете ничего не загрузите по этой программе. Все через форму либо имейл когда они сами это просят.
-
Доброго дня всім)може хто підскаже,бо ми ще не цікавились?ПР подаватись на резтденство які вимоги?з чого починати?в червні вже буде 2 роки як я працюю.....дякую)
-
Подскажите пожалуйста а куда вы загружали чек про оплату? Пытаюсь link application в IRCC account type PR family parents and grandparents и ничего не находит
-
Скан паперової
-
Для подачі на федеральний рівень треба мати паперову версію чи можна податись з електронною?
-
Дякую) Це я на майбутнє просто 😅 а скажіть будь ласка , зараз нічого за пару тижнів не змінилось, щоб стати в чергу на апоінтмент або мати апоінтмент треба щоб був сформований резерв спочатку? Дякую
-
Кнопки не будет. Поищите в чате по ключевым словам. Многие слали через веб форму.
12 Jan 2024, 17:45
420028/467924
20 minutes ago