PR CUAET
-
Кнопки не будет. Поищите в чате по ключевым словам. Многие слали через веб форму.
-
Доброго дня. А якщо інженерну професію отримати тут, у Канаді, з стаді перміт, чи можна потом на PR подавати маючи Канадську освіту інженера?
-
Так, якщо є резерв, то так
-
Спасибо. Мне написали что после оплаты Upload the receipt via your IRCC secure account. Но в IRCC я не вижу пр аппликации или просто кнопки загрузить
-
А якщо в чоловіка паспорт закінчується, то теж можна прийти за 60 днів і без апоінтменту? Треба буде лише резерв з собою мати?
-
Выше 1500 = 50К * 3%
-
При подачи мед расходов надо иметь ввиду, что их имеет смысл клеймить, только если они (суммарно на всю семью) больше меньшего из 1) 3% ваших доходов за год и 2) $2759 на 2024 год. Меньшие мед-расходы не приведут к уменьшению ваших таксов. Например, если ваш доход за 2024 составил 50К, то только мед-расходы, что выше этого уменьшат ваши таксы.
-
Перепрошую. У скільки Вам обійшовся консультант?
-
Не знаю, я останній раз був 21 січня, було так
-
Так, до суми боксу 85, також додаються витрати, що людина сплачувала додатково після приватного страхування.
-
Именно поэтому и советуют клеймить супругу с меньшим ( но не нулевым) доходом. 3% выльются в меньшую сумму...
-
Звісно можна. Якщо ще й робота буде, то шансів у вас буде більше ніж у нас.
-
А підкажіть де можна подивитися за якою програмою?
-
Скажіть будь ласка чому 60 днів? Де про це можна почитати? На сайті IRCC пише якщо більше 6 місяців?
-
Та в будь-якій програмі є питання про місцеву освіту. Той самий EE дає додаткові бали. EOI для AAIP також додає за місцеву освіту.
-
Так. Все вірно
-
Как я писал выше, хорошо составит табличку ваших мед-расходы, из которых box 85 будет только одной из строчек
-
Провинция 1500, федеральний 2500. Сім"я 4 особи.
-
Ок. Тоді пазл склався. Дякую за відповідь
-
Да, и box 85 это только одна из возможно многих составляющих мед-расходов. Надо добавлять и лекарства, и очки, и стоматологию (или их части), что не было покрыто страховкой (или провинциальной или от работодателя. И уже общую сумму заносим в Line 33099
12 Jan 2024, 17:45
420047/467032
4 minutes ago