PR CUAET
-
Сьогодні прийшло подовження візитор рекорд синові. Правда не на 3 роки а до кінця 2026 року, до кінця терміну візи
-
Дивлячись який софт використовуєте, зазвичай коли вносите дані з Т4, там є бокс 85. Він потім автоматично сам потрапить в лінію медичних витрат.
-
Без запису в живій черзі. Безкоштовно. Все робиться протягом 30 хвилин. Продовжити паспорт можна не раніше ніж за 2 місяці до закінчення строку дії паспорта
-
визитор рекорд и виза не связаны. скорее, дата совпадает со сроком вашего пермита. вы все еще с марта ждете?
-
FD получили уже ?
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, хочу подати на новий WP, є діючий до 06. 2025. Як я розумію, що я можу перетинати кордон, на основі діючого перміту, навіть якщо я подамся і буду чекати на новий ?! *бачила, що комусь заборонили перетин, поки немає WP Дякую
-
Все вірно , середній термін погодження конкретно по нашим подачам , який ми демонструєм в матеріалах саме 3 тижні.
-
Можна тоді питання щодо страховки , ми заносимо в 85 бокс за кожний місяць , що ми сплатили на роботі за страховку . Але якщо я ще маю страховку життя яку сама сплачую кожного місяця , чи можна її також туди вписувати чи ні ? Дякую
-
У вас вказана "середній термін ОТРИМАННЯ". Отже, реклама так собі. Дезінформаційна
-
должны на 3 года.
-
Trp немає. Наші паспорти до 2028
-
паспорт у вас до какого года? у вас есть trp? у сына странная дата, но как есть
-
Так от саме через це і постало питання. Бо виходить що «заповнення 85 роботодавцем» це більше виключення, ніж рідна помилка
-
Так. Думаєте, наші ворк перміти теж продовжать тільки до 26 року? Наших пермітів ще немає. Наші візи - до кінця дії паспорту. А ось новий візитор рекорд сина - до кінця дії його візи.
-
До кого можна звернутися за допомогою оформити доставку DHL ? Я оплачу послугу Дякую
-
Подавайте документи без консультантів. Ми ділимось власним досвідом , надаєм підтвердження та статистику яку маєм. Перміти не продаєм , термін видачі також.
-
І так глянула за попередній рік , у мене не має боксу 85, хоча кожного місяця списується 200$ з зп на страхування
-
Ну це не ваша заслуга, зараз в такий термін обробляють навіть якщо людина подається сама, без консультантів. І терміни можуть змінитися в будь який момент, як для тих що з консультантами, так і без.
-
Ще $75 федеральних на рік, і якщо не помиляюсь GST поквартальні десь $250.
-
Доброго дня. Хтось отримував такого листа після подачі на продовження wp? Справа в тому, що в кабінеті не світиться, що їм потрібні якісь документи і нікуди просто додати те що вони хочуть. Можливо хтось стикався з тією ж ситуацією
12 Jan 2024, 17:45
420093/466635
4 minutes ago