PR CUAET
-
Добрий день! Підкажіть, хтось пробував здавати якийсь із цих? Особливо цікавить PTE Core (програма express entry)
-
Тобто приміром 6 місяців проплавав під прапором Панами. Чи потрібнадовідка з Панами? Можливо @OstapBosak підскаже
-
Не можу сказати з приводу Сан-Франциско, але у вівторок літав у Люблін і там мені відмовили. У мене "на обліку" + "порушення правил військового обліку". Як тільки побачила червону смужку - одразу сказала, що не може прийняти документи. Також спілкувався з секретарем (можливо інша посада, але не з консулом) і вона сказала, що ще місяць назад приймали з таким статусом. Тепер тільки з повністю чистим резервом. В ДП Документ у Вроцлаві також відмовили.
-
Чи пришла вам відповідь, що вони зрозуміли и дали вам більше часу на досилання паспорту?
-
Якщо подалися на паспорт в Едмонтоні то потрібно замовляти доставку в Едионтон. Коли паспорт прибуде в Едмонтон замовляти доставку в Торонто( але вірогідність того що цим хтось буде займатися прирівнюється до 0%) Думаю що ваш паспорт вже запакований в диппошту... Напишіть на пошту [email protected] і дізнайтеся де ваш паспорт.
-
Добрий день! Підкажіть, хтось пробував здавати якийсь із цих? Особливо цікавить PTE Core для express entry. Чи дійсно вони підходять на рівні з IELTS/Celpip?
-
Я готова переїхати. Але не уявляю яку роботу шукати. По моїй спеціальності буде «прольот» скоріше за все((
-
привіт спільното! а може хтось планує чи вже клеймили бали в AAIP “Expression of Interest grid” за «regulated occupation in Alberta» ? буду щиро вдячний за будь-яку інформацію
-
Після натискання кнопки submit при подачі на атлантичну номінацію: - можна якось відкоригувати анкету (помилка в текстових даних)? - можна побачити які саме документи вдалося завантажити в заявку? По при перегляді показує лише сірі порожні клітинки.
-
Вже ні
-
А коли ви ловили?
-
А як легко зловити?
-
В Торонто вже стою в черзі місяць і два тижні. Це нормально?
-
Хорошо спрошу спасибо)))