PR CUAET
-
Вітаю Якщо подався на продовження ворк перміту тиждень тому назад Але через тиждень думаю поїхати у відпустку на пару тижднів закордон Це окей ? Якщо я буду десь поки рішення не прийняте
-
Як тільки отримав AOR
-
На якому етапі у вас зробили дозапит паспорта?
-
В консульстві в Етобіко
-
Ви ж не знаєте коли вашу заявку будуть розглядати. Синові за 2 тижня арпувили ворк перміт .
-
Доброго дня, підкажіть,будь ласка,чи потрібно проходити мед.огляд на продовження ворк перміту, якщо я проходила у 2023 році але працюю в садочку.Чи можу підкріпити старий
-
Я написала нижче, що стаді для студентів, тому вибирайте, що дитина візитор
-
У мене не вдається створити. Показує помилку.
-
Плануєте проходити сертифікацію в APEGA? Яка ваша професія?
-
t.me/prcuaet/19036/479192
-
отвечаете да
-
Доброго дня, хто може підказати, який додаток показує рухи по кейсу (пр)? Ось приклад я часто бачу у чаті
-
На підставі що я у Канаді по візі CUAET
-
вы на основании чего на wp подаетесь? на основании, что украинец или что на пр подались?
-
Дякую
-
Доброго дня, підказує,будь ласка.Чи потрібно проходити медичний огляд ще раз, якщо я працюю в садочку,країну не покидала.Мед огляд пройшла в 2023 році
-
Дякую
-
Ви краще напишіть їм. Дружині за півтора місяці зробили (подавалась в кінці листопада). Можливо смс десь «загубилася».
-
Дякую
-
Скоріше збираю інформацію/ розуміння до купи. Software developer/ backend engineer. Знаю що Engineer та Information System Professional регульовані в Альберті (згідно з ALIS). Цікавить чийсь досвід якщо хтось стикався із цим по ІТ.
12 Jan 2024, 17:45
420321/467035
16 minutes ago