PR CUAET
-
Ну загулите пожалуйста . У них все везде расписано и есть поддержка через чат в телеграмме , где все можно спросить у оператора . Карты они могут прислать , но они физически не сильно и нужны .
-
Заходите на сайт о 5pm MST рівно і ловите, мені так вдалось перенести з кінця 2026 на осінь 2025 )
-
Довідки з Польщі датовані травнем 2024, з консульства України завірені в лютому 2024, ще робили витяг з Дії( перекладали у перекладача) в травні 2024. І якщо роботодавець знаходиться на перереєстрації, це не впливає на подовження провінційної номінації? Також після затвердження номінації мені підняли оплату за годину, то не впливає?
-
Дякую ❤️ Саме це я і питала
-
Програма countdown (apple) або event countdown (android). Але вона не відслідковує статус 😂 це люди самі просто вносять.
-
Спасибо за ответ, есть ли инструкции, как открыть счет с канадским номером и могут ли они отправлять банковские карты в Канаду?
-
Але може хто знає, що це за програма
-
В кабінете то ясно, дякую.
-
В кабінеті хіба перевіряють свій статус
-
Попробуйте тогда через монобанк
-
Підкажіть, потрібен Ворк перміт мені і чоловіку, як краще подавати на кожного окремо чи прикріпити разом в одній заявці. Дякую
-
тоді подавайтесь на TRP і відразу на воркперміт. Про TRP є тут ціла гілка
-
Ну якщо написано що "паспорт прибув до дип установи" то значить так і є
-
А як з роботою? А то вони ще не опублікували роботодавців же ще які приймають участь у програмі..
-
Легше напевне одною заявкою, менше часу заповняти ті анкети...я собі і доньці одною заявкою подала
-
Вам не потрібна фізична картка. Головне відкрити рахунок, щоб мати bankID
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка чи є в когось приклад як писати про те що хочу подовжити WP чоловіку , але в нього дія паспорту закінчується у 2026 році і чи взагалі то можливо подовжити WP йому на підставі мого паспорту?
-
Я читав що в Європі багато кому відмовляли, я думаю на цій стороні інша ситуація
-
Вітаю! Можете скерувати будь ласка до офіційного джерела цих вимог? Ніде не бачу правила що довідка має бути взята не раніше 6 місяців до подачі. Може щось змінилось. З того що на сайті IRCC написано: «For any other country, the police certificate must be issued after the last time you stayed there for 6 months in a row or longer. Some countries put expiry dates on their police certificates. If you have a police certificate that expired, include it. We’ll accept it if: • it was issued after the last time you stayed there for 6 months in a row or longer • it is not for the country where you currently live»
-
Ми з Калгарі переїхали Трохи пошкодували бо тут роботи набагато менше ніж там Якщо у вас тут буде робота переїжджайте Якщо немає Не рекомендую)
12 Jan 2024, 17:45
420368/462142
4 minutes ago