PR CUAET
-
Заполняю работодателя для SP
-
не видя, что вы заполняете, не могу сказать, еслт необходимо. если нужно по контексту, то укр школа тоже школа
-
Елена, а если старший ребенок с 1 по 3 класс учился в Украине( до 2022), то украинскую школу тоже необходимо указывать?
-
Скажіть будь-ласка якщо я заповнюю анкету на підлітка на ВП. В поточного роботодавця писати школу? Чи cuaet? Бо немає окремого поля про школу як для СП
-
все школы можете указать
-
Elena 🇺🇦 сьогодні 6годин Овер Тайм відпрацювала 50 відповідей і закритих реквестів 💪🥳😜
-
вслепую не скажу
-
Дякую за інформацію.
-
бот хорошо, когда его человек 'контролирует' и перепроверяет.
-
Дякую, що поділилися досвідом. Коли роботодавець отримає перереєстрацію, нікому не відомо, бо деякі співробітники чекають, щоб подати на JAL
-
Да. CUETа не было. Подача на основа OWP супруги. Которая имеет CUET, part time job. Подача была 20 января.
-
Спасибо большое что ответили,интересуюсь для жены,значит ей подойдет house wife
-
І тим хто думає, що БОТ це погано, ви дуже помиляєтесь! БОТ дуже допомагає. Ми обробляємо набагато більше
-
Форма WP тільки для учня старшої школи
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, на сайті прочитала, що вартість продовження вп для 3 і більше осіб становить 465$. Якраз плануємо подавати заявку і не знаю як воно на ділі.
-
правду: unemployed/retired/maternity/house wife не известно, что у вас
-
Я имел ввиду строку на сайте. По поводу правил я уже скидывал скрин ноутсов, где говорилось о паблик полиси
-
Все фіксується!
-
Все рівно. Проти цифр не попреш! 😎💪🏻
-
Ех ці нудні вихідні: ніяких тобі еКопрів, індуських молитв на форумах, запитань "pvo/svo?!"...
12 Jan 2024, 17:45
420491/466934
5 minutes ago