PR CUAET
-
Дякую за інформацію.
-
бот хорошо, когда его человек 'контролирует' и перепроверяет.
-
Дякую, що поділилися досвідом. Коли роботодавець отримає перереєстрацію, нікому не відомо, бо деякі співробітники чекають, щоб подати на JAL
-
Да. CUETа не было. Подача на основа OWP супруги. Которая имеет CUET, part time job. Подача была 20 января.
-
Спасибо большое что ответили,интересуюсь для жены,значит ей подойдет house wife
-
І тим хто думає, що БОТ це погано, ви дуже помиляєтесь! БОТ дуже допомагає. Ми обробляємо набагато більше
-
Форма WP тільки для учня старшої школи
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, на сайті прочитала, що вартість продовження вп для 3 і більше осіб становить 465$. Якраз плануємо подавати заявку і не знаю як воно на ділі.
-
правду: unemployed/retired/maternity/house wife не известно, что у вас
-
Я имел ввиду строку на сайте. По поводу правил я уже скидывал скрин ноутсов, где говорилось о паблик полиси
-
Все фіксується!
-
Все рівно. Проти цифр не попреш! 😎💪🏻
-
Ех ці нудні вихідні: ніяких тобі еКопрів, індуських молитв на форумах, запитань "pvo/svo?!"...
-
будьте аккуратны там. слишком быстрых и инициативных не любят и могут уволить, тк вы разлагаете коллектив своей продуктивностью
-
Вітаю,підкажіть будь ласка хто продовжував Ворк перміт ,якщо ви не працюєте,то що треба указувати у розділі Current Occupation?
-
Elena здравствуйте, имею проблемы с паспортом, но я все равно подался на новый WP, есть возможность взять с работы документ что я ценный сотрудник, хорошо себя зарекомендовал и все такое. Как думаете имеет ли смысл такое письмо им скидывать или на это не смотрят?
-
Там той же ресурс, тільки ви обираєте для навчання
-
Саскачеван
-
Нема за що. Бажаю вам успіху. Напишіть вашу провінцію. Я перенаправлю ваше запитання у відповідну гілку. Може знайдуться ті, хто у вашій провінції мав такий же клопіт. Я кажу по Атлантиці
-
добавье эти детали в описание для контекста. это очень важно. для wp на основании супруга есть требования: ПОЛНАЯ занятость, а не частичная и работа в ОПРЕДЕЛЕННОЙ профессии. отказ обоснован. модератор придет и нашу беседу удалит
12 Jan 2024, 17:45
420498/467947
10 minutes ago