PR CUAET
-
Все рівно. Проти цифр не попреш! 😎💪🏻
-
Ех ці нудні вихідні: ніяких тобі еКопрів, індуських молитв на форумах, запитань "pvo/svo?!"...
-
будьте аккуратны там. слишком быстрых и инициативных не любят и могут уволить, тк вы разлагаете коллектив своей продуктивностью
-
Вітаю,підкажіть будь ласка хто продовжував Ворк перміт ,якщо ви не працюєте,то що треба указувати у розділі Current Occupation?
-
Elena здравствуйте, имею проблемы с паспортом, но я все равно подался на новый WP, есть возможность взять с работы документ что я ценный сотрудник, хорошо себя зарекомендовал и все такое. Как думаете имеет ли смысл такое письмо им скидывать или на это не смотрят?
-
Там той же ресурс, тільки ви обираєте для навчання
-
Саскачеван
-
Нема за що. Бажаю вам успіху. Напишіть вашу провінцію. Я перенаправлю ваше запитання у відповідну гілку. Може знайдуться ті, хто у вашій провінції мав такий же клопіт. Я кажу по Атлантиці
-
добавье эти детали в описание для контекста. это очень важно. для wp на основании супруга есть требования: ПОЛНАЯ занятость, а не частичная и работа в ОПРЕДЕЛЕННОЙ профессии. отказ обоснован. модератор придет и нашу беседу удалит
-
Дуже дякую 🙏
-
Спробуйте написати лист провінційному офіцеру. А може вам і не треба чекати. У мене Атлантика, то я чекала, доти отримає
-
Подскажите пожалуйста, с какого возраста нужно делать sin номер ребенку?
-
21 января были внесены изменения к требованиям NOC.
-
Дуже багато етапів перевірок після БОТА живими людьми
-
Підтримую. Теж нудно. 🥱
-
Дякую за пораду. А як знати до якого офісу ми прив'язані? Той що територіально ближчий до нашої адреси проживання?
-
Перенесла ваше повідомлення у гілку Саскачеван, може хто підкаже свій вихід
-
Добрий день. Може в когось була подібна ситуація? Я головний аплікант Коли подавались на Куает в заявці не вказали, з 2018-2021 рр, що чоловік постійно їздив на заробітки, в Польщу, Чехію, Словакію. За весь період більше 10 виїздів, 3 візи(Чехія, Польща, Словакія) . На той час в наявності не було старого паспорта і не було можливості згадати всі дати. Таким чином в графі робота показали тільки офіційну роботу в Чехії з 2021 р, відповідно в графі туризм теж не показали. Тепер не знаємо як правильно зробити, все чесно указати та написати пояснення чи все зробити, як в заявці на Куает. Дуже дякую за ваші відповіді.
-
Чи є тут хтось, хто мав справу з Medical Council Canada? Скільки часу зайняло отримати assessment?
-
www.youtube.com/live/NCYrspqqPSA. вебінар сьогодні був, кому цікаво подивитесь
12 Jan 2024, 17:45
420509/462754
2 minutes ago