PR CUAET
-
Дуже вам дякую 🙏, заспокоїли. As your application does not meet the requirements of R 10 of IRPA, it is considered incomplete and is being returned to you along with your processing fee. A copy of your application has not been retained. Так зазначено, але повернення коштів не відбулося. Можливо, пізніше повернуть. Але якщо я вірно зрозуміла, то потрібно сплатити наново. І вірно, що не впливає процес перереєстрації роботодавця на подовження номінації?
-
Друзі, вітаю! Таке питання, чи правильно я розумію, що за умовами цієї програми, депендент, який знаходиться в Україні при позитивному рішенні отримає іміграційну візу термін дії якої 6 місяців, і якщо він не вїде у Канаду впродовж цього терміну, то втратить право на PR? Як що так, то що робити з чоловіками, які невиїздні? Може є в чаті ті, хто вже отримали позитивне рішення по цій програмі і мають чоловіків в Україні?
-
Всім доброго дня. Маю таке питання, дуже прошу відгукнутись хто був в такій самій ситуації. Чоловік працює рік механіком, але оформлений як Apprentice, чи зараховується цей стаж для AOS чи обов’язково має бути Red Seal? Можливо хтось знає міграційного консультанта, який працював з саме таким кейсом.
-
виза выдается обычно до окончания действия медосмотра. а медосмотр действует год. и да, если не вьедет в срок визы, то теряет возможность получить пр. оттягивать и просить отсрочку во вьезде ссылаясь на невыездность. на сколько ее будут давать и будут ли давать вообще, не известно. надо выехать, хоть тушкой, хоть чучелом, хотя бы на пару дней для лендинга и можно сразу вернуться назад, если выпустят в командировку
-
В 2024 році спостерігалася тенденція, що ноки Teer 0-3 розглядалися швидше, ніж ноки Teer 4,5. Це пояснювалося тим, що для Teer 4,5 були окремі катугрііі і втому числі їх восени 2023 додали до existing wp. Тому така різниця по факту була. На осінь 2024 часові рамки практично вирівнялися по всіх роках категорії existing wp. Наразі строк очікування довший, ніж був в 2024 і є підозра, що буде ще довше. Або будуть зміни в підході до прийому заявок. Формально вони розглядають заяви в хронологічному порядку.
-
Якщо я хочу зробити дитині 16 років ворк перміт то мені вказувати статус в Канаді visitor чи worker якщо вона вчиться в школі але вже має старий ворк перміт і візітор?
-
Друзі, ситуація🙈 хочу подати на 2 дітей у яких були візіторс на стаді перміти з новими подовженими паспортами. Нам з чоловіком вже продовжили WP, треба лише Study permit. Коли прохожу всі питання, з самого початку про кого писати мою інфу, чи як від дитини, чи себе а потім на питання Do you want to submit an app for a family member вже вказувати так і іти по дітям? 😳😳😳