Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t1001227457T Offline
    t1001227457T Offline
    V M
    wrote on last edited by
    Дякую. Найшов куди ми належимо. Подзвонивши туди, що я маю сказати? З ким я маю говорити?
    1 Reply Last reply
    0
  • t7768488496T Offline
    t7768488496T Offline
    Iryna Matsiuk
    wrote on last edited by
    Провінція негативно ставиться до тих, хто їде заради лише пр. Програма існує для того, щоб люди тут залишалися. Якщо ви питання ставите руба - ось вам пряма відповідь. А все решту - для роздумів.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Elena
    wrote on last edited by
    Что ж, спасибо большое.❤️ Постараюсь в понедельник дозвониться
    1 Reply Last reply
    0
  • t657899687T Offline
    t657899687T Offline
    Yuliya Seliuk
    wrote on last edited by
    В мене зла не вистачає. Спочатку ловила слот 3 місяці. Потім чекала ще 2. Вчора прийшов лист на друге підтвердження, я підтвердила через дію (і дія написала, що я впоралась). Сьогодні прийшов лист, що мій слот скасовано, тому що я його не підтвердила. Мабуть через телефон не працює підтвердження, майте на увазі, що треба перепровіряти в кабінеті, що підтвердження пройшло.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Elena
    wrote on last edited by
    Я тоже так думаю ❤️
    1 Reply Last reply
    0
  • t5198133891T Offline
    t5198133891T Offline
    Iev Kh
    wrote on last edited by
    Моя знакомая, когда приехала сюда, не сделала рентген( была беременна) Так ircc ей прислало письмо лично
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️ Безкоштовний вебінар: Готуємось правильно подати податкову декларацію 📅 Коли: 23 лютого, 18:00 (за часом Альберти) 👥 Організатор: Телеграм-чат для новоприбулих T.ME/PRCUAET 💬 Спікер: Ольга Євтушенко засновниця компанії Canadian Accounting &Tax Corporation Запрошуємо вас на вебінар, присвячений підготовці до податкового сезону. 🔍 Кому це буде цікаво: - Новоприбулим, хто подає декларацію вперше - Тим, у кого є іноземний дохід (ФОП, заробітна плата, дивіденди та пенсії з України та Польщі) - Учасникам бізнес-діяльності (Subcontractors, Uber-водії, фрілансери, self-employed) - Тим, хто займається продажем криптовалюти - Учасникам букмекерської діяльності 🔖 На вебінарі обговоримо: - Чому важливо правильно подавати податкову декларацію - Як підготуватися до подачі декларації - Нюанси декларування іноземних доходів - Специфіка бізнес-доходів та самозайнятості 🚀 Реєстрація обов’язкова: forms.gle/XWVcFoNXHSPJUS187 Попередні корисні вебінари, а також запис цього буде тут: youtube.com/@prcuaet?si=K2JGBT3kJRgaAgdo
    1 Reply Last reply
    0
  • t7768488496T Offline
    t7768488496T Offline
    Iryna Matsiuk
    wrote on last edited by
    Офіційних даних про квоти Саскачевану ще нема. Є підозра, що наш уряд домовляється. Можливо, візьмуть біженців і будуть мати близьку до планової квоти. При цьому можуть бути і зміни до програми. Це наразі думки вголос.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Michal Olejnikov
    wrote on last edited by
    Здравствуйте! Подскажите у кого был опыт подачи на open work permit с подходящим сроком действия паспорта ( из-за невозможности продления в посольстве) ? Какой результат?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1394313257T Offline
    t1394313257T Offline
    Anna Mazurets
    wrote on last edited by
    Дуже дякую. Я дзвонила в CRA 3 рази, це був ще той квест. Перший сказав зробіть зміни в своїй декларації на мінус, а чоловіку на плюс. Почали робити у мене вийшло, а у чоловіка в кабінеті пише, що таку дію зробити не можливо, бо у нього немає дитини в акаунті. Дзвонили другий раз, то попався такий спеціаліст, що взагалі не розумів, що ми хочемо і не міг надати відповідь. Вже третій сказав написати форму Т1 на користування повернення, дві стрічки поставити з мінусом, щоб вийшов ноль і в поясненні попросити перевести дитину до акаунту чоловіка, а також надати підтвердження, що дитина живе з ним і бажано це зробити до здачі декларації за 2024 рік. Сьогодні тільки надіслали поштою, будемо чекати на результат. Сподіваюсь як і вам одобрять
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrew
    wrote on last edited by
    Нет не корректно
    1 Reply Last reply
    0
  • t5409428674T Offline
    t5409428674T Offline
    Petro Svidrak
    wrote on last edited by
    можете робити сину, але потрібно йти разом з ним в Service Canada. он лайн отримати не зможете. SIN роблять дітям щоб відкрити освітній рахунок RESP. потім sin вже потрібний для першого працевлаштування в майбутньому.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    внутрішній я писала
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    У вас в акаунті чітко написано які документи необхідні. Диплом та додаток - тільки через Апостиль (якщо ви вчилися в Україні) , а переклади ви можете завантажити в акаунт ВЕС самостійно, якщо у вас є вже готові переклади, або якщо у вас ще їх немає - то Апостиль теж за додаткову плату може зробити вам переклади і відправить все разом (диплом, додаток і переклади)
    1 Reply Last reply
    0
  • t1001227457T Offline
    t1001227457T Offline
    V M
    wrote on last edited by
    Питання до тих хто подавав на переоцінку результатів. Переоцінка кожного компоненту $55. Разом получається $220, якщо брати окремо. Вигідніше брати разом за $165. Так ось питання, якщо переоцінять хоча би один компонент екзамену, то вернуть всі $165? Чи тільки $55? На рідінг і лисенінг всі кажуть, що не має сенсу подаватись, то тоді краще вибрати решта два по $55, чи все ж таки всі за $165? Дайте будь-ласка відповідь, хто це робив і знає точно як це працює. Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5513663946T Offline
    t5513663946T Offline
    Olha Olha
    wrote on last edited by
    Результат, дадуть не довше ніж дія паспорта
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Якщо має кілька статусів дійсних - просто вказуєте один із них.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Ви маєте вказати той статус, який зазначений в її документах. Якщо ж у дитини стаді перміт - то студент, якщо в неї візитор рекорд - то візитор, якщо ворк перміт - то воркер. Статус визначається документом а не тим, чим особа зайнята
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    я не підтверджувала, але от тут можна перевірити країну, в якій ви навчалися і які документи і яка процедура буде у вашому випадку applications.wes.org/required-documents
    1 Reply Last reply
    0
  • t5507919327T Offline
    t5507919327T Offline
    Anna Kurovska
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.