PR CUAET
-
У вас в акаунті чітко написано які документи необхідні. Диплом та додаток - тільки через Апостиль (якщо ви вчилися в Україні) , а переклади ви можете завантажити в акаунт ВЕС самостійно, якщо у вас є вже готові переклади, або якщо у вас ще їх немає - то Апостиль теж за додаткову плату може зробити вам переклади і відправить все разом (диплом, додаток і переклади)
-
Питання до тих хто подавав на переоцінку результатів. Переоцінка кожного компоненту $55. Разом получається $220, якщо брати окремо. Вигідніше брати разом за $165. Так ось питання, якщо переоцінять хоча би один компонент екзамену, то вернуть всі $165? Чи тільки $55? На рідінг і лисенінг всі кажуть, що не має сенсу подаватись, то тоді краще вибрати решта два по $55, чи все ж таки всі за $165? Дайте будь-ласка відповідь, хто це робив і знає точно як це працює. Дякую.
-
Результат, дадуть не довше ніж дія паспорта
-
Якщо має кілька статусів дійсних - просто вказуєте один із них.
-
Ви маєте вказати той статус, який зазначений в її документах. Якщо ж у дитини стаді перміт - то студент, якщо в неї візитор рекорд - то візитор, якщо ворк перміт - то воркер. Статус визначається документом а не тим, чим особа зайнята
-
я не підтверджувала, але от тут можна перевірити країну, в якій ви навчалися і які документи і яка процедура буде у вашому випадку applications.wes.org/required-documents
-
Дякую
-
Про які фото тут йде мова? Наскільки я розумію, треба буде надати фото коли/якщо апрувнуть пр, але які фото надавати на момент подачі заявки?
-
та що ж просто, якщо людина пише, що її закладу немає у WES. Там не модна вдруковувати де ти вчився, а тільки вибирати з переліку, а людини закладу немає
-
аж цікаво стало... напишіть як же називається ваш заклад. Також ВЕС не всі дипломи може робити, trades вони не роблять. Спробуйте отут перевірити ваш навзальний заклад, чи є тут applications.wes.org/required-documents
-
В Альберте не засчитывается опыт работы если человек работает апринтисом, только с лицензией
-
який статус вашої заявки пише у вас в акаунті ВЕС? Якщо On hold - то вони ще щось від вас чекають, якщо In process чи щось типу того - то нічого не треба, просто чекати коли зроблять
-
Можу точно сказати за рідінг та лисинінг, нема сенсу не переоцінюють для чого ця опція, лише можу здогадуватись-для заробітку:)
-
щоб елементарно зареєструватися на сайті ВЕС треба заповнити дані свого credentials і ввести свій навчальний заклад, а людина вище написала, що її заклад відсутній в переліку на сайті ВЕС
-
Дуже щиро дякую, Апостиль вже передав документи до WES, переклади я там не замовляла, і до WES не загружала, той що маю. Цікавить чи загружати переклади бо наразі пише що ніяких документів додатково не потрібно?
-
це залежить від мети, з якою ви робите цей ВЕС
-
Моему сыну засчитали apprentice cabinetmaker. Альберта.
-
Якщо in progress то нічого не треба ще. А у вас випадко не двомовний дилом?
-
In progress То переклад виходить не потрібний?🤷🏼♀️ Мені не важко загрузити, просто читала , якщо додавати документи що не просять це затримує роботу?
-
Треба думати про краще. Якщо у вас не закінчується паспорт, то є шанси, що ворк перміт вам продовжать
12 Jan 2024, 17:45
420628/467343
about a minute ago