PR CUAET
-
аж цікаво стало... напишіть як же називається ваш заклад. Також ВЕС не всі дипломи може робити, trades вони не роблять. Спробуйте отут перевірити ваш навзальний заклад, чи є тут applications.wes.org/required-documents
-
В Альберте не засчитывается опыт работы если человек работает апринтисом, только с лицензией
-
який статус вашої заявки пише у вас в акаунті ВЕС? Якщо On hold - то вони ще щось від вас чекають, якщо In process чи щось типу того - то нічого не треба, просто чекати коли зроблять
-
Можу точно сказати за рідінг та лисинінг, нема сенсу не переоцінюють для чого ця опція, лише можу здогадуватись-для заробітку:)
-
щоб елементарно зареєструватися на сайті ВЕС треба заповнити дані свого credentials і ввести свій навчальний заклад, а людина вище написала, що її заклад відсутній в переліку на сайті ВЕС
-
Дуже щиро дякую, Апостиль вже передав документи до WES, переклади я там не замовляла, і до WES не загружала, той що маю. Цікавить чи загружати переклади бо наразі пише що ніяких документів додатково не потрібно?
-
це залежить від мети, з якою ви робите цей ВЕС
-
Моему сыну засчитали apprentice cabinetmaker. Альберта.
-
Якщо in progress то нічого не треба ще. А у вас випадко не двомовний дилом?
-
In progress То переклад виходить не потрібний?🤷🏼♀️ Мені не важко загрузити, просто читала , якщо додавати документи що не просять це затримує роботу?
-
Треба думати про краще. Якщо у вас не закінчується паспорт, то є шанси, що ворк перміт вам продовжать
-
ні, для чого посольство. Ви будете звертатися до установи Міністерство освіти Інформаційно-іміджевий центр "Апостиль"
-
Так выдал офицер, паспорт до 31 года.
-
А в паперовій версії CSQ аналогічно є ці усі самі поля - Prénom inscrit dans le passeport і Prenom à la naissance?
-
почему вп на пол года? у вас паспорт короткий?
-
якщо у вас не проходить оплата, то є купа причин - спробуйте різні карти, дебітову, кредитну, подзвоніть у свій банк, перевірте ліміти на оплату в інтернеті
-
Добрый вечер. Я приехала в Канаду после 31 марта 24года, т.е. не имею права подаваться на продление по Ukraine 2022. В сентябре я приехала для подачи на PR по воссоединению семьи и при въезде мне выдали wp на пол года. У меня контракт на работу с британской фирмой (не канадской) и я пока не вижу путей для продления wp. Подскажите может быть была такая ситуация ? Или возможно кто то может посоветовать толкового консультанта.
-
залежить від мети евалюації
-
пробуйте, вдруг повезет t.me/prcuaet/19036/476354
-
не завжди, залежить від мети - якщо для професії course by course, то треба всі дипломи подавати
12 Jan 2024, 17:45
420637/467941
5 minutes ago