PR CUAET
-
ні, для чого посольство. Ви будете звертатися до установи Міністерство освіти Інформаційно-іміджевий центр "Апостиль"
-
Так выдал офицер, паспорт до 31 года.
-
А в паперовій версії CSQ аналогічно є ці усі самі поля - Prénom inscrit dans le passeport і Prenom à la naissance?
-
почему вп на пол года? у вас паспорт короткий?
-
якщо у вас не проходить оплата, то є купа причин - спробуйте різні карти, дебітову, кредитну, подзвоніть у свій банк, перевірте ліміти на оплату в інтернеті
-
Добрый вечер. Я приехала в Канаду после 31 марта 24года, т.е. не имею права подаваться на продление по Ukraine 2022. В сентябре я приехала для подачи на PR по воссоединению семьи и при въезде мне выдали wp на пол года. У меня контракт на работу с британской фирмой (не канадской) и я пока не вижу путей для продления wp. Подскажите может быть была такая ситуация ? Или возможно кто то может посоветовать толкового консультанта.
-
залежить від мети евалюації
-
пробуйте, вдруг повезет t.me/prcuaet/19036/476354
-
не завжди, залежить від мети - якщо для професії course by course, то треба всі дипломи подавати
-
Я б подзвонила в IRCC і описала ситуацію. Дуже дивно виглядає що вам дали перміт тільки на 6 місяців. У вас заявка на CUAET коли була апрувнута?
-
ну то ви не написали що питаєте про Квебек, а просто посольство і все. Квебек може мати свої абсолютно інші правила, тому що Канада - це федеративна держава і кожна провінція як окрема "країна" зі своїми правилами. У Квебеку ці правила особливо відмінні від інших провінцій, невже ви цього не знали, коли їхали у Квебек?
-
Спасибо!)
-
Спасибо большое, отличный вариант, я про него совсем не подумала 🙏🙏🙏
-
Чи це тільки про покупку/лізинг чи я також можу використовувати це поле якщо ми разом орендуємо житло?
-
Якщо по CUAET не зможете ніяк вирішити питання, є варіант щоб британська фірма найняла вас через EOR (це буде канадська юридична компанія, яка надає послуги по «утриманню» співробітника на балансі, вашій британській фірмі). Тобто юридично ваш работодавець буде канадською юр фірмою, Фактично ви будете далі працювати на британську фірму. Це дасть вам змогу отримати WP.
-
Добрый вечер! Для групповой заявки для мамы WP и детям VR необходимо заполнять форму 5257??
-
Привіт, маю питання. Прочитала тут в групі що можна податись на вп по внутрішньому паспорту. Питання, якщо внутрішній паспорт старого зразка і фото не поміняли у віці 25 років, а отже цей паспорт не дійсний. Чи можна як id використати alberta driving license? По суті це ж теж вважається id? ( закордонний паспорт закінчується в липні 2025, так що ситуація така що ні на трп не податись, ні оновити його ніяк… ) або які зе в кого є варіанти при такій ситуації? Крайняк- біженство, але це вже коли всюди відмови прийдуть
-
Буду сейчас читать про этот вариант, большая благодарность 🥰
-
Подивіться guide Q7000. Останні сторінки- все вказано про фото
-
Там далі можете подивитися варіант отримання WP по CUFTA без всіляких LMIA. Але я вам просто описала варіант трошки заморочений, чи є простіші не знаю 😉
12 Jan 2024, 17:45
420648/467439
4 minutes ago