PR CUAET
-
Добрый вечер! Подскажите пожалуйста как продлить study и work permit для ребенка ,нужно создавать два отдельных аккаунта ?
-
Яке консульство? Якщо Едмонтон то фотографують на місці.
-
Як правильно дізнатись саме його НОК не підкажете? Бо в його контракті написано лише позиція на якій він робить. Якщо відштовхуватись від неї , то в розділі АOS його НОК 72410 і там в пояснені написано , що Апрентіс також підходить
-
Не можу знайти по пошуку - як ви додавали до заявки ваше фото + зворотню сторону з назвою студії?
-
15 років назад штраф за керування у нетверезому стані.Чи є в них доступ до такої інформації ?Як краще діяти в цьому випадку?
-
Доброго вечора. Допоможіть, будь ласка, розібратись в такій ситуації. Віза мого сина дійсна до травня 2026 року. Ця віза в строму вже протермінованому, але подовженому до травня 2026 року паспорті. Також ми отримали новий дійсний паспорт. Питання в тому що робити далі? Я планую подати на новий візітор рекорд ( до 31 березня ) для сина ( 11років) . Чи варто мені також подати йому на нову візу в новий паспорт? Який паспорт мені вказувати в аплікації старий чи новий, як основний?
-
Наявність ліцензії обовʼязкова. Але тут писали люди , які подавались і отримали з професією електрика. Там теж обовʼязкова ліцензія , але вони отримали з зареєстрованим apprentice. Не зрозуміло як воно працює , консультанти в один голос стверджують , що не можна 🤷♂️
-
Доброго вечора. Допоможіть, будь ласка, розібратись в такій ситуації. Віза мого сина дійсна до травня 2026 року. Ця віза в строму вже протермінованому, але подовженому до травня 2026 року паспорті. Також ми отримали новий дійсний паспорт. Питання в тому що робити далі? Я планую подати на новий візітор рекорд ( до 31 березня ) для сина ( 11років) . Чи варто мені також подати йому на нову візу в новий паспорт? Який паспорт мені вказувати в аплікації старий чи новий, як основний?
-
Дякую, Ольга!
-
Ні, це не обов'язкові документи, а Optional. До того ж, там же (в самій назві документа) вказано "для тих, хто подається, перебуваючи ЗА МЕЖАМИ Канади"
-
Дякую
-
Мене саме це і цікавить, бо на сайті також написано , що апрентіс має право податись. Чоловік зараз сдає екзамени для ліцензії , але незрозуміло також чи зараховується опит який був до отримання ліцензії чи тільки той що буде вже після
-
Доброго вечора 30.01.2025 подався на продовження work permit, 06.02 прийшов запит надати інформацію про військові документи, так вийшло що у мене немає жодних документів. Написав лист з поясненням в довільній формі. 08.02 прийшла відмова в продовженні WP.
-
зісканувати все по черзі, звести все в один пдф файл - завантажити до заявки
-
Доброго вечора. Чи достатньо для сина 16р. Visitor record дійсний до 2027р. вчиться в 11класі, чи потрібно додатково ще робити work permit або study permit?
-
Доброго вечора 30.01.2025 подався на продовження work permit, 06.02 прийшов запит надати інформацію про військові документи, так вийшло що у мене немає жодних документів. Написав лист з поясненням в довільній формі. 08.02 прийшла відмова в продовженні WP.
-
Де ви знайшли що можно подаватися з апрентісом?можно скрін будь ласка
-
Наскільки відомо то ті люди отримали відмову начебто через результати тести , а от дійди діло до ліцензії то не відомо що там було б🤷♀
-
Едмонтон
-
Ого не дешеве задоволення Це потрібно саме для подачі на провінційному етапі, вірно?
12 Jan 2024, 17:45
420674/466635
4 minutes ago