PR CUAET
-
Дякую🙌🏻
-
достаточно био страницы. крепите обязательно загран и просите сделать для вас исключение в письме-пояснении с тем, что словить слот сложно, но обязуетесь дослать загран, как только будет готов, а пока использовать внутренний паспорт для выдачи wp на 3 года в виде исключения: Officers can request a copy of the client’s expired passport and a letter explaining that they have applied to get their passport extended, and will submit their new passport as soon as it’s received. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/service-delivery/ukraine/cuaet-canada-trv-extensions.html
-
Та ні, це я не для себе питаю, а для хлопця. Тому й думала подавати його по внутрішньому як варіант
-
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка чи в заявці на EE (CEC) чи обов'язково дружині основного заявника мати WES диплома про вищу освіту чи можно просто заявити а потім зробити WES чи зовсім його не робити? Чи вони будуть це питати пізніше якщо виберуть нас по цій програмі? Дякую.
-
делайте 2й новый паспорт. вы еще можете успеть в украине за неделю сделать загран. подача по внутреннему это рискованная авантюра
-
Дуже дякую.😊
-
Добрий вечір, скажіть будь ласка як додати ще один документ до аплікації на продовження візітор рекордс?Помилково додала виписки з банку не за 4 місяці, а за один.Як тепер виправити?
-
Але ніхто не каже, чи замовляли переоцінку комплексно? Чи окремими компонентами? І як повертали гроші???
-
Якщо ми говоримо про одну і ту саму людину, то там вже був ред сіл на момент повторної подачі.
-
Можна питання? Скільки листів у вас вийшло?
-
Всім привіт.Підскажіть будь ласка, хто подавав заявку на продовження ВП,і прибув до Канади до 31.03.2024 .Чи потрібно для заявки переклад українського паспорту?І як її подавати,є якась інструкція?Бо боюсь щось неправильно зробити
-
t.me/prcuaet/19036/480437
-
Напишіть прохання до Амбасади в Оттаві про відцифровання вашого закордонного паспорту для подачі ВП. З власного досвіду отримала того ж самого дня, щоправда це фото зроблене телефоном зображення з монітору:) Від Едмонтон вже чекаю 3 тижні і від оповіді ще немає.
-
вы вырвали из контекста
-
А когда снова изменились на год? Ведь продлили на 4
-
В мене, разом із фотографіями, здається, десь 15 було. Аби без фото, то десь листів 7 приблизно. Це щодо листа від мене. А ще адвокат писав від себе. Там вже він пояснював офіцеру, чому нам (його клієнтам) необхідні гуманітарні виключення, спираючись на аргументи з мого листа, прив'язуючи їх до імміграційного законодавства (тобто, там вже різні статті законодавства, різні прецеденти). Десь близько 30 листів. Ну і ще окремо ми додавали різні документи, які доводять те, що я писала в листі. Їх десь було листів на 30 загалом
-
Перекладу не потрібно
-
Додаткові документи можна вислати через веб-форму IRCC
-
Добрий вечір, чи приходило комусь в цьому році запрошення на заповнення заявки по АОS ? Дякую за відповідь
-
Здравствуйте! Подскажите, пожалуйста, кто может помочь разобраться: должность Diagnostic Imaging Equipment Installer. Такого Noc я не смогла найти, есть похожий Medical radiation technologists, но Installer и Technician это не одно и тоже. Как правильно быть в такой ситуации? Может кто то сталкивался с такой проблемой или похожей какой то?
12 Jan 2024, 17:45
420721/465915
15 minutes ago