PR CUAET
-
Подовжуйте окремо. Спочатку перміти батьків.
-
Як це зробити рошукайте в гілці Федеральний етап
-
Так, це зрозуміло, не зрозуміло як їм завантажити фото. Це ж не цифрова версія, а фізична
-
Подивіться guide Q7000. Останні сторінки- все вказано про фото
-
А в паперовій версії CSQ аналогічно є ці усі самі поля - Prénom inscrit dans le passeport і Prenom à la naissance?
-
Про які фото тут йде мова? Наскільки я розумію, треба буде надати фото коли/якщо апрувнуть пр, але які фото надавати на момент подачі заявки?
-
Globaltrotter
-
Для перельоту по Канаду український закордонний не потрібен. Можна летіти по канадським документам.
-
Враховуючи, що термін розгляду зараз 20 місяців, то ПР Ви навряд отримаєте до кінця року. Я в схожій ситуації продовжив ворк перміт.
-
Добрий день. Підскажіть будь ласка, як відмовитися від сімейного лікаря?
-
Доброго дня. Подалась дітям (8 і 16 років) на стаді перміт. Зараз сумніваюсь чи вірно це для старшого. Підкажіть будь ласка
-
Meest , Ukrposhta-Canada Post
-
Добрий день, які зараз терміни очікування? 2-3 роки?
-
Добрий день. Підскажіть будь ласка, чи бакалавра з КНУБА (КИСИ) вистачить на те щоб стати EIT? Якщо ні, то вони запросять проходити якісь додаткові курси, чи потрібно буде донавчатися тут в університеті пару років? Закінчив у 22 році, галузь civil engineering. Зараз працюю як civil engineering technologist десь рік. Буду вдячний за любу інформацію
-
@zelenkovdimitrigmailcom [565759780] Ви використовуєте заборонене слово. Дія: Вимкнути звук 🔇 до 09/02/2025 14:32.
-
Про ДП документ не знаю. В консульстві можна отримати без Резерв+ якщо подавались до закону.
-
И получается что после этого ,уже почти год ничего 🤦🤷
-
Ребята,если правильно понимаю то Портал 1 был ещё 9 марта 2023 года, правильно?
-
Вы заказывали atip? Какой у вас статус по eligibility?
-
Напишите мне в личку
12 Jan 2024, 17:45
420846/472610
3 minutes ago