PR CUAET
-
а лист можна подивитися? замалюйте особисті дані
-
Можно подробнее про требования noc? Продолжаю свой wp в феврале, работаю грумером tier5
-
Ви на PR нічого не заповнювали?
-
Вони цю анкету дивляться теж? Як гадаєте, подаватися вдруге з листом поясненням?
-
якась невідповідність. можливо із тим, що у вас в CUAET було. Вони тут реально не розписують в чому невідповідність знайшли.
-
В пʼятницю дочка 16 років забирала паспорт в консульстві Торонто. В 11.00 прийшла і зайняла чергу. В 13,05 паспорт їй вже видали на руки.
-
По Куает вибачають помилки. Основна - анкета на ПР. Там мені пояснили консультанти. Потім вона має дублюватися усюди
-
До кінця травня
-
а доки ваш дійсний ворк перміт?
-
беріть усі анкети які подавали і порівнюйте, що не співпадає.
-
Дякую. Будемо вирішувати.
-
Потрібно було дублювати інформацію 1 в 1 як на PR. Судячи з усього десь невідповідність
-
Дякую.
-
Кто недавно был в Эдмонтоне на продление паспорта, принимают все так же пн-пт 11:30-15:00? Уточняю, корректна ли информация на сайте консульства
-
вони все дивляться. і там має бути дуже суттєва невідповідність щоб вони так відповіли. вам обовязково треба з консультантами/адвокатами поговорити, вони скоріше щось тут скажуть.
-
На номінацію вже подали.
-
Я працюю structural design technologist в провінції New Brunswick. Яка у вас провінція?
-
Можна. Але гуманітарна програма сама по собі означає що ви не можете пройти по іншим програмам.
-
Щось мені не подобається цей пункт. Це типу якщо я приїду з дітьми робити їм паспорти то мені відмовлять при відсутності резерву+. А якщо моя дружина приїде? Їй не відмовлять? Чи попросять у будь-якому випадку мій резерв? Двояко написано це все((
-
Так, це різні види.
12 Jan 2024, 17:45
420900/461613
4 minutes ago