Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t5233568951T Offline
    t5233568951T Offline
    ꧁༺Mar'yana ༻꧂
    wrote on last edited by
    Відповідь від Марії адміна та паралегала Наразі я поки Paralegal, оскільки здобуваю свою ліцензію. Працюю над імміграційними кейсами в тому числі НС під супроводом & ліцензію інших міграційних консультантів/адвокатів. ___ Якщо ви проходили медичний огляд за останні 12 місяців, оберіть “Yes” та вкажіть IME/UMI номер. Якщо медогляд був понад 12 місяців тому, але в межах останніх 5 років, оберіть “No” – ваш попередній результат все одно буде дійсний до жовтня 2029 року. Якщо ви були більше 60 днів в «небезпечних» на думку ІРСС країнах , вам варто пройти новий медичний огляд.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Той лист, що ваша заявка прийнята, і є AOR. Наступна стадія - АІР (ну або ж відмова чи дозвпит документів). І цього АІР можна чекати від 3 тижнів і десь до 3 років. Більшість чекає на цей АІР більше року
    1 Reply Last reply
    0
  • t6113838881T Offline
    t6113838881T Offline
    Alla
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Підскажіть будь ласка по яким дням в Єдмонтоні відають готові паспорти? На сайті не знайшли такої інформації.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5629186856T Offline
    t5629186856T Offline
    Victoria Savchuk
    wrote on last edited by
    Доброго дня ,хотіла запитати ,якщо я зараз влаштовуюся на роботу в Саскатуні ,я повинна відпрацювати 6 місяців,а якщо в середині цього терміну я полечу в Україну на 2 тижні ,то це можна так ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1679558460T Offline
    t1679558460T Offline
    Maria 🐆 Smotrytska-Karego
    wrote on last edited by
    Там typo, 180 днів (=6 місяців), а не 60 Виправила в оригіналі. В forwarded message не моду вже
    1 Reply Last reply
    0
  • t5233568951T Offline
    t5233568951T Offline
    ꧁༺Mar'yana ༻꧂
    wrote on last edited by
    Подайте на ворк. По ньому він також зможе навчатися
    1 Reply Last reply
    0
  • t5233568951T Offline
    t5233568951T Offline
    ꧁༺Mar'yana ༻꧂
    wrote on last edited by
    Не відправляйте поки не буде на руках паспорт, оскільки вже є відмови у людей, які прикріпили скріни з дії
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Так. Або одразу після біометрії, або на пару днів раніше. Іноді AOR взагалі не приходить. Але то не страшно, якщо вже є запит на біометрію (бо це вже означає, що вашу заявку отримали і побачили)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/contact-ircc/web-form.html
    1 Reply Last reply
    0
  • t1396151015T Offline
    t1396151015T Offline
    Anton Dubrovskiy
    wrote on last edited by
    Спасибо! Я так понял AOR приходит сразу после биометрии и его обычно не ждут годами? Верно?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yana
    wrote on last edited by
    У мене довго. 6 березня подалася, в жовтні запит на біометрію, в кінці листопада апрув, оригіналу досі не має( певне пошта загубила, коли бастували). Чоловік подався разом зі мною, без додаткових питань оригінал отримав через два місяця.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    User NoDnipro
    wrote on last edited by
    Дякую Цих перевізників знаю. Сподівався дізнатись про меньш великі компаніі з якими легше взаємодіяти
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Pavel
    wrote on last edited by
    Ми моделюємл та креслимо в Revit. В якій програмі ви поцюєте?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kateryna
    wrote on last edited by
    До 30 квітня. Якщо self employed, то до 15 червня (але оплата всерівно до 30 квітня)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Artem
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Підкажіть будь ласка. Не дуже розумію послідовність дій. Знаходжусь в Alberta. Хочу навчатись як aprentis. 1.Здати Entrance Exam 2. Зробити заявку на сайті де дали student namber. 3.Знайти роботодавця. 4.Записатись на курс. Чи якось інакше. Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1396151015T Offline
    t1396151015T Offline
    Anton Dubrovskiy
    wrote on last edited by
    Ещё раз спасибо, нашел я его, пришел через 5 дней после биометрии. Присоединяюсь к ждунам.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yurii Babenko
    wrote on last edited by
    Я вибачаюсь можна для простих смертних нормально пояснити що не так з вашою заявкою було і до чого тут номінація і до чого що вона до 25 січня , дякую .
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmitriy
    wrote on last edited by
    Подскажите будь ласка, в резерв+ у меня статус не на обліку? Як мені стати? Без него не могу с ловити слот
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Bohdana
    wrote on last edited by
    Вони можуть відірвати номінацію алк це буває рідко лише якщо: а) Ваша нова робота входить до списку заборонених (наприклад помічник вчителя або вихователь першого рівня), б) якщо робота ліцензована і Ви працюєте без ліцензії (наприклад, електрик, перукар), в) робота не full-time або casual. У всіх інших випадках проблем не мали б бути. Останнім часом вони взагалі не реагують на зміну роботи. Якшо раніше то запрошували контракт, пейстаби і все інше то за останні 2 роки скільки б ми не заявляли то було 0 реакції. Незнаю з чим це зв'язано але головне що due diligence виконана - ми заявили
    1 Reply Last reply
    0
  • t1679558460T Offline
    t1679558460T Offline
    Maria 🐆 Smotrytska-Karego
    wrote on last edited by
    Бачення цього повідомлення, автор може виправити —————— Якщо заявка отримала статус “returned”, це означає, що вона була повернена без розгляду через певні помилки або недоліки в документах. Schedule 4 не дозаповнена – ця форма є частиною заявки на постійну резиденцію для кандидатів, номінованих провінцією. Вона містить інформацію про номінацію, плани щодо поселення в Канаді тощо. Якщо вона була неповністю заповнена, це могло стати причиною повернення. Nomination Certificate (Letter from the Province) відсутній або неправильно поданий – цей документ підтверджує номінацію від провінції, і без нього заявка не може бути розглянута. Номінація діяла до 25 січня 2025 року, а повернення заявки означає, що вона не була прийнята в обробку. Якщо номінація вже не дійсна, подати виправлену заявку без нової номінації може бути неможливо.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags