PR CUAET
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка. Не дуже розумію послідовність дій. Знаходжусь в Alberta. Хочу навчатись як aprentis. 1.Здати Entrance Exam 2. Зробити заявку на сайті де дали student namber. 3.Знайти роботодавця. 4.Записатись на курс. Чи якось інакше. Дякую.
-
Ещё раз спасибо, нашел я его, пришел через 5 дней после биометрии. Присоединяюсь к ждунам.
-
Я вибачаюсь можна для простих смертних нормально пояснити що не так з вашою заявкою було і до чого тут номінація і до чого що вона до 25 січня , дякую .
-
Вони можуть відірвати номінацію алк це буває рідко лише якщо: а) Ваша нова робота входить до списку заборонених (наприклад помічник вчителя або вихователь першого рівня), б) якщо робота ліцензована і Ви працюєте без ліцензії (наприклад, електрик, перукар), в) робота не full-time або casual. У всіх інших випадках проблем не мали б бути. Останнім часом вони взагалі не реагують на зміну роботи. Якшо раніше то запрошували контракт, пейстаби і все інше то за останні 2 роки скільки б ми не заявляли то було 0 реакції. Незнаю з чим це зв'язано але головне що due diligence виконана - ми заявили
-
Бачення цього повідомлення, автор може виправити —————— Якщо заявка отримала статус “returned”, це означає, що вона була повернена без розгляду через певні помилки або недоліки в документах. Schedule 4 не дозаповнена – ця форма є частиною заявки на постійну резиденцію для кандидатів, номінованих провінцією. Вона містить інформацію про номінацію, плани щодо поселення в Канаді тощо. Якщо вона була неповністю заповнена, це могло стати причиною повернення. Nomination Certificate (Letter from the Province) відсутній або неправильно поданий – цей документ підтверджує номінацію від провінції, і без нього заявка не може бути розглянута. Номінація діяла до 25 січня 2025 року, а повернення заявки означає, що вона не була прийнята в обробку. Якщо номінація вже не дійсна, подати виправлену заявку без нової номінації може бути неможливо.
-
Оскільки заявка отримала статус “returned” разом із поверненням коштів, це означає, що вона не була прийнята в обробку. Тому її потрібно подавати заново, а не виправляти попередню. По питанням: 1. Оскільки номінація діяла до 25 січня, а заявка була повернена, вона офіційно не використовувалася в заяві на PR. Деякі провінції можуть видати оновлену номінацію за запитом, якщо ви поясните ситуацію. - радимо вам якомога швидше зв’язатися з провінційною імміграційною службою та дізнатися, чи можливе поновлення номінації. - Якщо поновити не можна, доведеться подавати нову заявку на номінацію. Зважаючи на перереєстрацію роботодавця, потрібно також уточнити, чи це впливає на вашу номінацію. 2. Довідки з України та Польщі потрібно оновлювати, якщо з моменту видачі минуло понад 6 місяців. Це не є обовʼязковою, але дуже бажано. Виїзд члена сім’ї до України – оскільки це була короткострокова поїздка, ІRCC може не вимагати нової довідки, але це залежить від офіцера. Транзит через Польщу (менше доби) не вимагає довідки, оскільки вважається незначним перебуванням. Для членів сім’ї, які залишалися в Канаді, нові довідки не потрібні, якщо термін їхньої дії ще не минув. 3. Потрібно формувати нову заявку з нуля та перевірити, чи не змінилися форми та вимоги IRCC. - Оновити всі дати у формах. - Повністю заповнити Schedule 4, щоб уникнути повторного повернення. - Додати чинний Nomination Certificate. Оскільки попередня заявка не була зареєстрована в системі, її слід подати заново як нову заявку, а не виправлену стару.
-
Я намагаюся зареєструватися на подачу паспорта на сайті консульства в Едмонтоні, але все так складно, я нічого не розумію. Я не розумію, що ті опції означають і як опинитися на сторонці, щоб все ж таки опинитися на сторінці щоб записатися на прийом. Без цих дурацьких опцій не пускає. У мене немає картки укр банку, тільки канадська. Зо робити, яку опцію вибрати и як це зробити? Будь ласка, допоможіть хтось. Я зовсім погано орієнтуюсь в онлайн, розбираьися довго не можу: бо у мене діьки, один з яких немовлятко. Домоможіть розібратися будт ласка. Дякую
-
Можливо я не правильно зрозумів, якщо людина подала заявку на ПР коли номінація була дійсною, але її розглянули Бог знає коли і номінація вже не дійсна на момент розгляду - це повернення? З теперішніми темпами розгляду - то половина вже буде не дійсною. Я мав інформацію що на момент подачі заявки мала бути дійсна, а якщо вони почнуть розглядати через пів року, це їх проблеми.
-
Ні, дата фіксується на документи. Якщо до дати submission не протерміновано документ - все буде ок. Термін придатності «фіксується» датою сабмішн/aor Ваше розуміння вірне: номінація має бути дійсною на момент подачі заявки, а не на момент її розгляду. Якщо вона була дійсною при подачі, її закінчення під час очікування AOR або розгляду не повинно призводити до повернення заявки.
-
Всем привет ) подскажите нужно ли оплачивать за подачу на визу сейчас ?
-
Доброго дня Хотіла б поцікавитись Чи є серед нас люди , які очікували на програму для тір 4/5 , але не дочекавшись подали на гуманітарну ( і як один з доказів чому подаєтесь на гуманітарну ) Я зараз в такому стані, що ще сподіваюсь на вихід цієї програми , але з кожним днем все більше сумніваюсь і планую податись на гум так як термін ворк перміту помаленьку збігає