PR CUAET
-
При подачі на продовження вп підтянулось неправильне імʼя Тому думаю це виправити Але незнаю як то зробити Хоча б анкеті вказала правильно
-
Не знала, що так можно ... Подала на звичайну туристичну, але зазначила, що до дітей, дружини і сестра моя робила запрошення ... А тепер я так розумію, що за 6 місяців має залишити Канаду ... На жаль розумію, що прикордонники не люблять такі "схеми" ... Але інших варіантів, поки що немає ... PR чекати не один рік, а розлучатись знову на три роки не хочеться ... (((
-
Питайте - відповім, якщо знаю. Я працюю в університеті в Онтаріо.
-
🔺♦️🔺♦️♦️🔺 Друзі, давайте "розшевелемо" дану гілку: - запросіть в чат ваших родичів, друзів, колег, сусідів та знайомих - по можливості, розкажіть в інших пабліках про нас. Обережно! За розміщення посилань вас можуть там заблокувати. Конкуренція вона така😀. Тому краще просто порадьте пошукати чат PRCUAET де 40 000 учасників і майже півмільйона повідомлень на тему міграції та інтеграції в Канаді. - попросіть місцевих і знайомих блогерів розказати про наш ресурс Більше участників = більше досвіду = меньше проблем та затрат для усіх нас. Всім подякував!
-
Elena 🇺🇦 Ще таке питання ... Що тоді повинен мій чоловік вказати під час в'їзду в Канаду ... Я думала написати йому пояснення на французькій мові, що він їде до сім'ї, яка тут по AVECU ... І невістка ... А тепер йому з цього приводу нічого не потрібно казати просто в гості ?
-
Естественно. В анкете же нужно его номер и срок действия написать. А что отправляют без этих данных? Дии нет. Это паспорт ребёнка
-
Добрый день. У нас visitor visa в паспорте до 05.26, получили новый закгран паспорт до 34 года. Можно ли проставить эту визу в новый паспорт? Кто-то так делал? Спасибо!
-
Багато ще в нас людей з листопада хто чекаэ на e-copr?