Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana Stolova
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь-ласка школу вписувати в поточний роботодавець? Чи туди Ukraine 2022 як для дорослих, а школу в досвід роботи?
    1 Reply Last reply
    0
  • t373234510T Offline
    t373234510T Offline
    Mike
    wrote on last edited by
    Вітаю . Також цікавить як хто робив . Вам хтось відповів ? У нашій дитині зараз SP та хочемо розуміти як подавати . Буду вдячний за інфо з чого почати . Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lesya Sekretar
    wrote on last edited by
    Повністю з вами згідна. Так як ви і я написала три дні назад і порадила людині - після чого отримала купа негативу - і в особисті також.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5233568951T Offline
    t5233568951T Offline
    ꧁༺Mar'yana ༻꧂
    wrote on last edited by
    Не звертайте уваги. Тут є таких багато некомпетентних, які ще й потім ображаються, що ти не прийняла їх точку зору. На 1 фото відповідь зі школи, на 2 мої запитання. Я їм відправляла наші ворк перміти
    1 Reply Last reply
    0
  • t5233568951T Offline
    t5233568951T Offline
    ꧁༺Mar'yana ༻꧂
    wrote on last edited by
    Обмеження впливають тільки на роботу з дітьми, в медицині та с/г . Курси до 6 міс ви і так можете проходити
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana Stolova
    wrote on last edited by
    Ну так ви якраз питаєте про захист
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Serhii
    wrote on last edited by
    Якщо летиш з Канади
    1 Reply Last reply
    0
  • t639126144T Offline
    t639126144T Offline
    Olena Mln
    wrote on last edited by
    Добрий день. Формую заявку до Іміджового центру для WES course by course. Питання- потрібно до кожного діплому замовляти і академічну довідку і сертифікат до диплому? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t5233568951T Offline
    t5233568951T Offline
    ꧁༺Mar'yana ༻꧂
    wrote on last edited by
    Сьогодні прийшов ще один ворк перміт без обмежень. Вказувала No в питанні про медекзем. Прикріпляла як додатковий документ підписуючи medexem. Не збрехала , ворк перміт без обмежень. Цікаво , що ворк прийшов з IRCC Edmonton . Недавно у відмовах виставила жінка лист від офіцера з відмовою через неправдиву інформацію. Ось тепер думаю чи це Yes не зіграло ролі. Дівчина каже , що в анкеті була правда. Це так, мої здогадки. , нікого не лякаю. Принаймі, до мене офіцеру не буде до чого придертися.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Serhii
    wrote on last edited by
    Німеччини з минулого року не випускає українців тільки транзит
    1 Reply Last reply
    0
  • t639126144T Offline
    t639126144T Offline
    Olena Mln
    wrote on last edited by
    Добрий день. Формую заявку до Іміджового центру для WES course by course. Питання- потрібно до кожного діплому замовляти і академічну довідку і сертифікат до диплому? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t373234510T Offline
    t373234510T Offline
    Mike
    wrote on last edited by
    Вітаю . Буду вдячний якщо дасте пораду або поділитесь досвідом . Не можу зрозуміти як продовжити SP для дитини 7 років . Зараз вона має SP . Як зробити заявку і з чого почати . Може лінк де можна подивитись більше інфо . Дякую велике
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana Stolova
    wrote on last edited by
    Ви маєте на увазі що поставили «ні» в мед екзем за останні 12 міс але прикріпили його?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Катерина
    wrote on last edited by
    Привiт усiм! Наразi заповнюю IMM 5409 E : STATUTORY DECLARATION OF COMMON-LAW UNION (вона потрiбна при подачi на нову кандську вiзу на базi нового Open WP) Питання: Що тут вписувати, якщо я зараз у common-law стосунках з хлопцем бiльше, нiж 2 роки, але не оформлювали нiякий офiцiйний common-law статус у Канадi? Чи треба менi офiцiйно оформити common-law relationship у нотарiуса, перед тим як засабмiтити ту IMM 5409 ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Serhii
    wrote on last edited by
    Так про захист
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Так, Едмонтон теж розглядає. Моїй доньці теж з Едмонтона прийшов. Півтора роки тому я спілкувалася з індійцем, який на той час в IRCC в Едмонтоні працював.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5233568951T Offline
    t5233568951T Offline
    ꧁༺Mar'yana ༻꧂
    wrote on last edited by
    Яке?
    1 Reply Last reply
    0
  • t343999320T Offline
    t343999320T Offline
    Наталья
    wrote on last edited by
    Вітаю! З сином планую летіти в квітні 2025 до Канади,Калгарі, по visitor visa мультіпле( не кует)до цивіл.чолвіка. Щоб залишатися в Канаді, підказала Мігр.конс,. що по прильоту можно оформити TRP з WP та SP. Я почитала інформ.закріплену, але поки не зовсім розумію, чи це підходить під мою ситуацію чи ні? Можливо у когось схожа ситуація? Поділіться досвідом. Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5233568951T Offline
    t5233568951T Offline
    ꧁༺Mar'yana ༻꧂
    wrote on last edited by
    Навіть, якщо мама буде головним аплікантом , вони хочуть паспорта дійсні всієї сімʼї і розглядають сімʼю вцілому і доходи , і адаптацію також. Дивіться чи мамі варто їхати в Україну. Я дуже хочу, але не поїду поки розглядають, хіба кров 🩸 з носа, якась емерженсі ситуація . Але залежить, що ви будете писати в кейсі. Якщо ви в кейсі добавите пункт, що війна в Україні, тому ви не можете їхати, то не варто. Якщо про Україну нічого не писали- проблем не мало би бути
    1 Reply Last reply
    0
  • t155054102T Offline
    t155054102T Offline
    Elena 🇺🇦
    wrote on last edited by
    ответы 'да'/'нет' про медосмотр, так же про супругов, есть ли у них wp или нет- это ответы на ОПРОСНИК. это не фактические данные, которые указываются в анкете. ОПРОСНИК это инструкмент, который определяет eligibility и который: -помогает в 'защите от дураков', т.е. помогает вам определить, если вы eligible на ту или иную подачу -помогает сформировать правильный перечень доп.документов, который будет нужен вам при подаче - исходя из необходимого перечня, будут открыты слоты, куда эти документы можно грузить ничего общего с враньем это не имеет, тк это ОПРОСНИК-ПОМОЩЬ-ИНСТРУМЕНТ. прямо написано, что ответы опросника никак не учитываются при рассмотрении анкеты. потому что они банально НЕ ВИДНЫ офицеру. офицер рассматривает загруженную форму-анкету и ваши загруженные документы.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags