PR CUAET
-
Добрий вечір! Не знайшов відповіді на це питання також. Підкажіть, будь ласка, чи можна при подачі на новий ворк перміт вказати новий паспорт (не той, на який робив WP, що ще дійсний)
-
Дуже Вам дякую! А Ви не порадите ще імміграційного консультанта, бо стільки нюансів, а я хочу з Квебеку переїхати
-
Дякую!
-
Звичайно. Я синові вказувала і прикріпляла новий
-
Прикольно. Тобто шанси мізерні
-
Вам потрібно просто чекати вже на ворк. Моєму 2 тижні робили. 31 вже був апрув, сьогодні паперовий варіант в ящику знайшла
-
Раджу перечитати гілку, де люди іноді поширювали контакти тих, з ким вони працювали: t.me/prcuaet/484 Або ж пройтися історією цього чату, бо тут також часто скидали. Особисто я б радила @OstapBosak, оскільки він гарний спеціаліст і не з захмарними цінами. Правда щодо QC він здається працює лише з федеральними програмами. Якщо ж ви плануєте їхати з QC, але хочете використовувати досвід - розгляньте Express Entry, щодо провінційних ліпше, звісно, обговорити на консультації бо тут треба знати деталі вашого кейсу.
-
В Канаді
-
Цікавий випадок. А вона в заявці в ворк перміті вказувала , що де знаходиться на час подачі ?
-
Дуже дуже Вам вдячна за пораду, спробую
-
Підкажіть будь-ласка, чи потрібне пояснення про відсутність атестаційного листа бо дитина ще школяр?
-
Порадьте будь ласка - щойно перезвонила знайома. Історія така - вона наслухалася якигось консультантів і подалася на продовження ворк перміту з України - отримала два тижні тому відмову з поясненням, що вона outside Canada. Вирішила летіти в Канаду для продовження ворк перміту, але сьогодні ії не посадили на літак з Франкфурту в Торонто - сказали, що в неї щось там з документами не в порядку - вона не зрозуміла через мовний барєр чи то з візою чи то з ворк пермітом - хоча паспорт, віза і ворк перміт дійсні до жовтня 2026р. Сказали звертатися за розясненнями туди де ставили візу. Візу отримувала в Варшаві 2 роки тому - це їй туди писати чи звонити в IRCC?
-
Прикріплювати новий? Старий не потрібен?