PR CUAET
-
Значить я з іншим повідомленням сплутала 😂
-
Щасливого часу доби, шановні! Якщо у вас є віза до Канади типу 999, не втрачайте шанс приїхати до Канади та отримати Work Permit до 31 березня 2025 року. Також є можливість згодом подати заявку на ПМЖ у Канаді. Якщо вам потрібна допомога, звертайтеся. Я зустріну вас в аеропорту Торонто, допоможу організувати житло, а також надам підтримку в усіх питаннях щодо документів, адаптації та працевлаштування. Звертайтеся за телефоном: +1 (647) 642-5132 Доступні канали: WhatsApp, Telegram, Viber, Google. Дякую Natalia. Alexander.
-
Доброго дня, мені роботодавець зробив помилку в Т4 сумі нарахування зарплати, на 15 тис. доларів більше, ніж я заробила. Скажіть як бути в цій ситуації, я вже звернулась до роботодавця, чекаю відповіді. Чи можливо виправити форму Т4?
-
Дівчина говорить про своїх батьків, наскільки я зрозуміла з тексту. То вона подається з сином, але її батьки подаються окремо.
-
Дякую
-
В такому випадку чи варто просити канадських друзів написати листи-підтвердження стосунків для common-law? У нас в принципі достатньо доказів (і ліз на рент житла, і комунальні, і кредитка на обох, поїздки, фото, бенефіти, подамо ще податкову декларацію). Але чи варто ще щось?
-
Напевно. Вона хотіла зекономити і купила найдешевший квиток через Лондон) І влетіла по повній...
-
$ [1118054570] заблоковано. Причина: самореклама
-
Elena 🇺🇦 Ситуація зі знайомою трохи прояснилася - в неї рейс був через Лондон. Можливо в аеропорту в Франкфурту вимагали візу в Англію. Хоча на сьогодні на сайті UK пише, що якщо є віза в Канаду і квитки на руках - то не треба транзитної візи. Завтра приїде її знайома з Мюнхена - досконало володіє німецькою - поїдуть ще раз в аеропорт і будуть виясняти)
-
Вітаю. так . він подасть нову вірну , чекайте і прослідкуйте це коли будете робити податки
-
Дякую за відповідь, сподіваюсь що все виправлять.